Ma pozez cu persoane controversate

Ma pozez cu persoane controversate

 

 

Ma numesc Emil Calinescu, detin 6 bloguri si imi place sa ma pozez cu persoane controversate. Pe unele le apreciez, pe altele nu. Nu fac, insa, discriminari atunci cand ma pozez. Iar daca primesc injuraturi e cu atat mai bine.

Ultimele 2 poze controversate au fost cu Tudor Chirila si Ion Iliescu. Trebuie sa va povestesc despre fiecare in parte, insa va anunt de pe acum ca NU sunt singurele. Sa incep, insa, cu ultima dintre ele…

Ion Iliescu

Am fost la Teatrul Masca, la sarbatorirea a 25 de ani de existenta. Acolo, printre invitati, s-a numarat si fostul presedinte Ion Iliescu. Am avut norocul sau ghinionul sa stau fix langa acesta (de fapt a stat Andrei, dar ideea e ca locurile noastre erau fix langa ale fostului presedinte). Langa Iliescu era si actualul ministru al culturii, Ionut Vulpescu.

Evenimentul nu a fost deloc politic, era sarbatorirea unui teatru. Printre invitati a fost si fostul presedinte, acesta, insa, fiind un invitat ca oricare altul. Nu s-a dat in spectacol, nu s-a bagat in seama, pur si simplu era si el p-acolo.

Acum, oricat de mult am fi impotriva omului politic Ion Iliescu, eu zic ca decenta ar trebui sa fie prioritara. Vad pe facebook tot felul de comentarii, ca trebuia sa urinez pe el, ca trebuie MACAR sa-i torn sampania-n cap… Nu stiu daca oamenii aceia vorbesc serios sau sunt doar tari in gura. Eu vreau, totusi, sa cred ca nu ne-am pierdut decenta. Eu nu sunt pro-Iliescu, am mai spus asta. Va spun sincer, m-as bucura sa aud ca a fost condamnat penal. Sincer m-as bucura. Dar asta nu inseamna ca l-as scuipa daca l-as vedea pe strada. Nu face parte din educatia mea.

Iar Teatrul Masca este un teatru mult prea misto pentru a-i strica evenimentul. Era un eveniment cultural, de ce l-as fi politizat eu? Cine eram eu (ori Andrei) sa ne dam in spectacol acolo?

Va spun sincer: am stat putin sa ma gandesc daca sa ma pozez cu el sau nu. Am decis s-o fac pentru a testa reactiile.

Chirila

In cazul lui Chirila e fix la fel: nu-mi place actorul Chirila, nu-mi place nici ce canta. In Filmul Live, dupa care am facut poza, el este veriga slaba. Totusi, m-am pozat. Si fac un titlu de glorie din asta: ma pozez cu cele mai controversate personaje.

Basescu

Iar ca sa revenim la politicieni, va anunt ca am poza si cu Basescu, dar si cu Vadim. Sunt acelasi eu. Iar cu Basescu am facut poza intr-un moment in care am votat impotriva lui. Da, eu am votat impotriva lui chiar si-n 2007, la PRIMUL referendum, atunci cand eu ma aflam in minoritate. Si, culmea, acum as face la fel: si acum m-as poza cu el, si acum as vota pentru demiterea lui.

Vadim

Am votat cu Iohannis, am votat clar impotriva lui Ponta, dar daca maine as fi la un eveniment la care e prezent Ponta, m-as poza cu el. Si apoi as vota impotriva lui.

Pe Funar il uitasem.
Pe Funar il uitasem.

Sa va mai zic ce poze mai am in colectie? Pai Giovani Becali ori Mircea Geoana (poza asta n-o mai gasesc, dar credeti-ma pe cuvant ca am poza si cu el). De ce atunci nu mi-a sarit nimeni in cap? Pai poza cu Geoana e veche, p-atunci nu aveam prieteni atat de activi, iar pe Giovani nu l-a bagat lumea-n seama. Multe fete din lista mea probabil nici nu stiu cine e.

Giovani Becali

Acum va rog frumos sa dati cu pietre. Imi place sa ma pozez cu persoane controversate, iar reactiile vehemente ma incurajeaza sa continui acest sport extrem. Va multumesc, deci, ca ati facut o postare care risca sa se piarda in anonimat una extrem de activa. Da, ati dat report la poza. Este dreptul vostru. Sunt curios, insa, daca va avea un efect. Va astept, insa, sa ma injurati si aici. Nu-mi discriminati acest articol. In fond si el contine aceeasi poza cu Iliescu. Iar aici, ca bonus, pot sa ma injure si adversarii lui Basescu ori cei ai lui Chirila. Va dati seama ce ocazie? 🙂 Salutari CONTROVERSATE tuturor!

Comments

comments

5 thoughts on “Ma pozez cu persoane controversate

  1. Pingback: Ma pozez cu persoane controversateBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !