Am fost intr-o inchisoare comunista

Am fost intr-o inchisoare comunista

 

 

Acest articol ar fi putut fi postat pe blogul politic. Stiti voi, blogul lansat pe 6 martie. Dar il postez aici, anuntandu-va ca am fost intr-o inchisoare comunista. Ma rog, o camera de evadare avand aceasta tematica. Fara sa dau spoilere, trebuie sa va spun trei chestiuni despre aceasta inchisoare, aflata in proprietatea celor de la EscapeRooms.ro. Asadar:

Inchisoarea comunista

1. Constat cat de mult imi plac escape-urile avand ca tematica inchisoare. Si asta cred ca este o chestie psihologica. Scrisesem eu la un moment dat pentru facultate un eseu in care incercam sa demonstrez faptul ca multi se ataseaza de PRIMUL obiect dintr-o serie. Nu iti amintesti TOATE telefoanele pe care le-ai avut, dar pe PRIMUL ti-l amintesti perfect. Prima chitara, prima masina, prima zi de scoala.
In cazul acestor camere de evadare, isi spune cuvantul PRIMA experienta. In cazul meu a fost intr-o inchisoare. De atunci am o tendinta aproape masochista catre inchisori ori catre camerele care implica prezenta catuselor (gen camera Fifty Shades).

2. Imi dau seama cat de greu este de evadat dintr-o inchisoare. Mai dai de un sobolan, te ajuti de un scaun, din astea. Iar cheile nu sunt deloc la vedere, sunt ascunse in cele mai neasteptate locuri.

3. Sunt niste intrande unde eu nu aveam loc. La propriu. Nu fac spoiler, nu vi le zic, spun doar ca e pentru prima oara cand am simtit ca locatia nu-i facuta pentru mine. Noroc ca l-am luat pe Malaezu, el e mai mic.

Inchisoarea Comunista Evadare

In aceeasi locatie (strada Balcesti, pe la Unirea) mai exista si celebra camera Black & White (cele doua apartinand celor de la EscapeRooms). Cica a fost prima camera de evadare din Bucuresti. Daca din inchisoarea comunista n-am evadat, de aici am evadat, desi ceasul arata 00:00. Sa spun si cum: primisem un indiciu gresit (adica era corect, dar facusem deja acel pas), am pierdut ceva timp, iar cand ne-am dat seama ce trebuie facut mai erau cateva secunde. Am facut ce era de facut, timpul a expirat, dar pana sa vina una dintre organizatoare sa ne deschida am deschis noi usa. Am evadat, deci.

Evadare Black & White

Sa va mai zic ceva misto despre aceasta camera: aici au intrat cativa bloggeri, cu Chinezu in frunte, la invitatia Samsung. Din ce am inteles de la ei, camera a fost un pic modificata de Samsung, dar ideea camerei e aceeasi. Daca e sa aleg o preferata, dintre cele 2, aleg clar Inchisoarea comunista.

Si tot aici, in aceeasi locatie, a mai existat Military Room. In 20 aprilie s-a inchis, urmand sa apara una cu samurai (deja au inceput lucrul la ea). Imi pare rau ca n-am fost la Military, dar asta e.

Samurai Room

Despre experienta din inchisoarea comunista a mai scris Sofia.

Asadar, am fost intr-o inchisoare comunista. Nu am reusit sa scap, asa ca sunt un norocos ca pot sa scriu INCA pe blog :)) Da chiar, daca nu venea revolutia, eu nu as fi avut acest blog, asa-i? :)) Salutari LIBERE tuturor!

6 thoughts on “Am fost intr-o inchisoare comunista

 1. La Chinezu mă așteptam, că-i cunoaște toată lumea orientările seceristo-ciocăniste, dar nu știam că moldovencei de peste Prut îi place roșu.
  De tine nu mai zic nimic. S-au zis destule.

  1. Deci daca te duci intr-un escape cu tema asta esti automat comunist?

   Da, stiu ca cu Sofia ai ceva. Daca vrei sa ii spui ceva, o poti contacta in privat. Sau macar sa-i lasi comentariu pe blogul ei. Ar fi mai fair zic.

   1. Nu știu de unde ai tu certitudinile astea infantile și nici cum de devii tu așa sobru, instant. Poate doar când te simți vizat.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !