De la altii: Cum sa atragi atentia asupra produselor tale prin etichete

Cum sa atragi atentia asupra produselor tale prin etichete

 

Cand spun etichete sunt sigur ca te gandesti la bucatile acelea de hartie sau carton de pe haine sau alte produse. Eticheta este locul unde gasesti pretul, unde gasesti informatii detaliate despre produsul care te intereseaza, de regula o bucata alba de hartie sau carton. Acolo, in cateva randuri gasesti o descriere in detaliu. Dar etichetele sunt mai mult de atat sau cel putin pot fi mai mult de atat. Etichetele pot fi personalizate, pot fi create profesional, nu doar pentru a oferi informatii de baza pentru produs, dar si pentru atragerea atentiei, pentru promovarea brandului in sine. Poti sa obtii etichete sub orice forma doresti, de diferite dimensiuni sau forme, pe mai multe tipuri de materiale. Agrafa Print de pilda ofera un serviciu complex in acest sens.

Etichete

Etichetele pot fi un mijloc de promovare in sine. Suntem atrasi de lucruri mai neobisnuite, care ne fac curiosi si ne fac sa ne punem intrebari. Forme mai neobisnuite, culori stridente, lucruri complet diferite fata de ce suntem obisnuiti sa vedem pe o etichete, ne atrage atentia si ne face sa mergem sa vedem ce e cu produsul acela de iese in evidenta in asa fel. Eticheta poate fi un mijloc bun de a diferentia un produs fata de restul, de a nu fii inca unul din multime.

Etichetele nu trebuie sa fie dreptunghiulare sau patrate, nu trebuie sa fie albe si nu in ultimul caz, nu trebuie sa fie simple. Iar daca toate celelalte etichete sunt albe, ale tale pot fi portocalii, daca toate etichetele sunt patrate, ale tale pot fi hexagonale, daca toate etichetele au un text simplu cu litere de tipar, ale tale pot avea un text scris de mana. Elementele pe care le alegi sa le faci diferit pe etichete pot fi elemente care iti reprezinta gama de produse sau afacerea.

Dar sa nu ne rezumam la produse. Etichetele pot fi folosite ca elemente marcante si pentru multe alte lucruri, pentru campanii, pentru marcarea lucrurilor prin casa, de ce sa nu fie totul personalizat si pe placul tau?

Prin Agrafa poti sa ai cele mai reprezentative etichete pentru tine sau produsele tale. Viziteaza site-ul lor si cere o ofera.

 

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !