Am castigat un banner pe noul site Romania Libera

Dragi cititori ai ziarului Romania Libera: acesta este blogul meu, Emilcalinescu.EU. Nu am dorit sa fiti directionati catre PRIMA pagina a blogului pentru ca, probabil, nu stiti despre ce este vorba. Va voi explica in continuare. Atat pe voi, cat si pe cititorii mei fideli, va anunt ca Am castigat un banner pe noul site Romania Libera.

AICI este provocarea transmisa de BlogalInitiative. Intrati sa vedeti ce am avut eu de facut. AICI este articolul meu declarat castigator, iar AICI este articolul in care am fost anuntat ca am castigat.

Asadar, am castigat un banner pe noul site Romania Libera. In fapt, mi s-au cerut 2 bannere, de dimensiuni diferite. Vi le arat si voua:

– Banner 720 x 90

– Banner 300 x 250

Ambele bannere linkeaza catre ACEST articol. Asta se intampla acum si se va intampla si cand cele 2 vor fi pe site-ul Romania Libera. Aceasta este partea pe care trebuie s-o stie cititorii mei. Cititorii Romania Libera trebuie sa stie urmatoarele:

– Acesta este blogul meu principal. In afara de el mai posed MINUNAT.eu si Emilstudentulminune.wordpress.com.
– Nu este nicio metafora, chiar scriu despre orice. Cu de toate suna mai … plin. Zic.
– In dreapta aveti categoriile. Cele mai importante (si de succes): Filme, Teatru, Interviuri. Cel mai bun interviu, in viziunea mea, este cel cu Adriana Zavoi, la mica distanta situandu-se cel cu Iulia Rugina. Publicul insa a votat interviul cu Alex Malaezu ca fiind cel mai bun. Vi le recomand pe toate.
– Incepand cu sambata, 31 mai, voi fi la Cluj, la TIFF. Daca veti vedea articolul acesta DUPA aceasta data veti da de multe articole cinefile, de acolo. Nu va speriati, e de bine. De asemenea, nu va speriati de cateva articole platite. Sunt un rau necesar, trebuie sa supravietuim cu totii. Chiar si blogurile au parte de cate o pauza publicitara 🙂
– In dreapta aveti si pagina de facebook. Daca nu vreti sa intrati de acolo, faceti click aici pentru a intra pe ea si a-i da like. Zic ca merita.
– Nu stiu cand va aparea bannerul (ma rog, bannerele) pe site-ul Romania Libera. Nu stiu nici cat vor sta. Sper, eu, cat mai mult.

Da, am castigat un banner pe noul site Romania Libera. Nu am castigat un laptop, nici macar o tableta ieftina, insa premiul acesta, paradoxal, este mai util ca multe altele. Poate d-aia l-am si castigat: nu si l-au dorit prea mult contra-candidatii mei. In final, va multumesc tuturor ca ma vizitati. Atat voua, celor care ati facut click pe bannerele de pe site-ul Romania Libera, cat si celor care m-au citit si pana acum. Salutari BLOGOSFERICE tuturor si sper sa ma mai cititi in continuare 🙂

3 thoughts on “Am castigat un banner pe noul site Romania Libera

  1. Pingback: Am castigat un banner pe noul site Romania LiberaBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !