Familie de bloggeri :)

Exista pe lumea asta multe meserii „din tata-n fiu”. Dintre ele, cele mai intalnite sunt cele mestesugaresti, unde meseria „se fura”, dar si cele de doctor si avocat. Rautaciosii (denumiti in blogosfera HATERI) considera ca la doctori si la avocati fenomenul este mai accentuat pentru ca acolo pilele sunt mai importante ca-n alte domenii. Asa o fi.

La meseriile noi e clar ca traditia n-are cum sa existe. Meseria de blogger, in cazul in care poate fi considerata o meserie, nu are cum sa se mosteneasca. Asa ca titlul de sus, familie de bloggeri, poate parea absurd. Sau ciudat. Si totusi nu este.

Pana acum ceva timp aveam impresia ca-s singurul blogger din familie. Asta pana cand am aflat ca al meu var (var primar, nu altceva) are si el blog: http://dragoscalinescu.wordpress.com/ .

De blog aflasem de ceva vreme, el imi mai lasase niste like-uri la cateva articole d-ale mele. Pe blogul vechi zic. Stiam ca este el, mai ales ca eu nu cred in coincidente (iar in coincidente de nume nici atat). De vorbit cu el nu am mai facut-o demult, asta pentru ca el e in Dragasani, iar eu in Bucuresti.

Ieri insa am mai aflat ceva: varul meu este acum, oficial, si scriitor. A scris o frumoasa carte de poezii (Poezii din suflet se cheama). Care poezii, spre deosebire de 90% dintre poeziile aparute acum, au si rima. Pentru iubitorii de poezii (era sa zic ca la fotbal, fani) blogul si cartea se vor dovedi o alegere foarte buna.

Iar blogosferic vad ca o duce foarte bine, vad in stanga o gramada de premii si distinctii.

Mai este nevoie si de concluzii? Eu zic ca nu 🙂

Va las sa va delectati cu blogul literar al varului meu, iar eu va urez clasicele mele salutari BLOGOSFERICE!

ps: Familia Calinescu este reprezentata in blogosfera de 4 bloguri: 3 ale mele si unul al varului meu Dragos 😀

9 thoughts on “Familie de bloggeri :)

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !