Guest-post – Magazin cu ceaiuri nobile

Ceaiurile au fost mereu considerate a fi bauturi nobile, de aceea acestea trebuie sa beneficieze mereu de un intreg ceremonial de preparare. Nu trebuie sa lipseasca din acel cadru nici muzica traditionala chineza sau japoneza sau cea indiana si nici acceosoriile de ceai specifice. Planta camellia sinensis este deosebit de delicata, de aceea atat cresterea cat si ingrijirea si prelucrarea plantei trebuie sa fie efectuate de catre specialisti, cu grija maxima. O data ce au ajuns la noi incasa, ceaiurile vor avea nevoie de acelasi tratament grijuliu. Timpii de infuzare, cantitatea de ceai pe cana, temperature de infuzare, temperatura canii in care se toarna apa sunt numai cateva din lucrurile la care este necesar sa fim atenti.

O data ce ne-am imprietenit cu el, ceaiul poate deveni un tovaras bun pe tot parcursul zilei. El ajuta dimineata sa trecem peste faptul ca ceasul desteptator ne-a trezit mult prea devreme, dintr-un somnu dulce. Mai tarziu el ne va relaxa intr-o dupa amiaza iar seara el poate fi de un real ajutor atunci cand transformam noaptea in zi si nu mai putem dormi, avand prea multa griji si framantari. Facand insa abstractie de toate beneficiile sale, aceste ceaiuri aduc un plus de rafinament in viata noastra de zi cu zi si ne fac, ca pret de minute bune, sa ne bucuram de ceea ce este frumos, de cultura si de niste arome cu totul si cu totul aparte.

Aceste ceaiuri nobile pot fi cumparate din magazinul online de ceaiuri d’Oro tea, ce tocmai a fost lansat saptamana aceasta. Fiti siguri ca va veti indragosti de ele. Printre cele mai elegante sortimente de ceai pe care le puteti gasi in acest magazin se regasesc si: ceaiul negru cu martipan, ceaiul negru Irish Cream Whiskey, ceai negru cu caramel britanic, ceai alb Dulceata cerului, ceai rosu Swaziland, ceai verde Goji Acai, ceai verde Sencha cu ghimbir si lamaie, ceai de fructe mango cu menta. Aceste bunatati nu vor fi doar rasfatul tau zilnic, ci vor putea fi si un cadou pretios pe care il poti oferi persoanelor dragi.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !