De la altii: Zona agitata sau zona linistita?

Zona agitata sau zona linistita?

 

Fiecare om, fiecare familie, are un anumit stil de viata. Sunt persoane care prefera viata agitata din marile orase, cu trafic intens, sirene si strazi aglomerate. Aceste persoane aleg apartamentele din centrul oraselor. O alta categorie prefera un trai linistit, la casa ori intr-un apartament cu 3 camere intr-o zona minunata, cu acces la padure, departe de agitatie si poluare.

Familie la terasa

Aceste apartamente se gasesc in complexul rezidential Greenfield din Bucuresti, acolo unde blocurile albe imbratisate de padure au un iz aparte. Daca alegi un apartament la parter, de bucuri de propria ta gradina iar daca preferi apartamentele de la etajele superioare beneficiezi de terase generoase, unde iti poti savura cafeaua in fiecare dimineata in timp ce asculti ciripitul pasarilor. Poti face miscare in fiecare dimineata in padurea Baneasa care imbratiseaza cartierul, departe de grijile cotidiene, zgomot si poluare dar totodata atat de aproape de centrul orasului.

De ce este Greenfield cartierul perfect?

Pentru familii ofera mediul ideal in care sa-ti cresti copiii, multa liniste, departe de zonele aglomerate, aer curat,mediu securizat, tot ceea ce ai nevoie pentru cresterea si educarea lor: campus Avenor College, bancomat, minimarket, locuri de joaca, teren de baschet, farmacie, terasa. Respiri aer mai curat, traiesti mai sanatos fara sa renunti la confortul urban.

Cuplurilor tinere le ofera sansa de a duce o viata profesionala activa dar in acelasi timp sa se bucure de confortul apartamentelor moderne de 2 si 3 camere in care locuiesc si de amplasarea intr-un cadru natural care cu greu mai poate fi regasit intr-o alta zona a Bucurestiului. Pot beneficia de tonusul pozitiv dat de natura, mediul curat, care se refecta atat in randamentul la locul de munca cat si in viata de cuplu. Pot petrece multe momente impreuna plimbandu-se pe aleile din padure sau practicand diverse sporturi in aer liber.  Alege sa locuiesti intr-un cartier care iti ofera un stil de viata sanatos si te face sa te simti “acasa”.

Articolul Zona agitata sau zona linistita? este trimis de cei de la Greenfield – Adresa: Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044; Phone: +40 21.230.75.70/71/72

 

 

 

Comments

comments

One thought on “De la altii: Zona agitata sau zona linistita?

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !