Ziua lepselor se incheie cu una sentimentala

Tot de la Aniela e primita.

Asadar:

1.Ce crezi că determină pe un om să fie domn?

Pai nu vreau sa par misogin, asa ca ar trebui sa punem domn/doamna. Un domn este un om onest, unul care vorbeste frumos. Unul care impune respect (la fel la doamna). In limbaj curent, cand vorbim despre cineva mai in varsta, spunem X-ULESCU sau Domnul X. De ce nu la toti le zicem domni? Pai pentru ca noi consideram ca unii nu merita acest apelativ.

2.Dacă ar trebui să alegi între familie şi persoana iubită ..pentru a fi fericită”Ce ai alege”?

Depinde. Nu am patit-o, nu cred ca se va intampla. Dar in teorie daca se va intampla probabil ai mei vor avea motive serioase, deci as reflecta la ce zic ei. In practica insa cand esti indragostit capul nu-ti mai este aliat…

3.Ce fel de personalitate ai?

Depinde. E o intrebare foarte ambigua. Unii prin asta inteleg temperament, altii inteleg felul cum te porti, altii inteleg sa-si scrie defectele (ori calitatile). Nu stiu cum sa raspund. Daca zic „personalitate puternica”, in sensul ca in multe privinte tind sa-mi impun punctul de vedere, sa ies in evidenta, am raspuns corect? Cred ca da.

4.De ce unele persoane,atunci când pierd persoanele iubite..au impresia că nu mai are nici un rost să înceapă altă relaţie?

Stupid people :))

5.Cum te simţi atunci  când ura te cuprinde?

Ura este un sentiment uman la fel de firesc precum iubirea. Unii vor sa-l ascunda, sustinand ca „eu nu urasc pe nimeni”. Fals. Ura este si cand spui ca urasti minciuna. Da, asta inseamna ca urasti pe cei care mint. Deci si tu urasti. Cum ma simt? Nu stiu, e clar ca e sentiment pe care nu ti-l doresti, dar parca te simti mai liber. Nu stiu, prefer sa zic ca urasc, prefer sa injur(cu voce tare sau in sinea ta; sau poate virtual, pe blog), decat sa tin in mine. Sentimentele, repet, sunt atat pozitive, cat si negative. E adevarat, exista oameni care au numai ura in ei, deloc iubire. E clar ca nu-s in regula. Dar si cazul invers este la fel de anormal: nu poti doar sa iubesti si sa nu urasti pe nimeni! Dupa mine acei oameni au alt defect: nu sunt sinceri!

Si dau mai departe urmatorilor:

De vorba cu viata
Adelin Hogea 
Teo Apostol
Despina Camino
Forever Young
Alex Pirlogea
Loredana Costina
Raluca Pavel
Spanac
Crissego
Blogatu
Florin Tomescu
Aura Rusu (as vrea ca ea sa scrie, daca se poate, despre MANGALIA!)
Adina Amironesei
Ali Drg 
Alyz
Cristi Mitroi
Andera
Andrei Terecoasa
Axlandra
Biblioteca Deva Filiala 3
Dudus
Catalina Platon
Diana Hero
Just Words
Mistocareala
My life in few words
Probiu
Ratzone
Tabloul vietii
Razvan Deceneu
Vienela
Daniel Botea

Salutari blogosferice tuturor 🙂

Comments

comments

8 thoughts on “Ziua lepselor se incheie cu una sentimentala

  1. Pai e subinteles. Toata lumea trebuie sa dea sirul ei complet. Sau ma rog, asa ar trebui 🙂

  2. Eu pe asta am prelucrat-o deja. Mai mi-ah varat pe gat alte doua. Le-oi prelua la un moment dat, desi am in coada vreo 10 lepse…

  3. Pingback: Leapşă sentimentală « Flori de cireş şi Coca-Cola ♥
  4. Pingback: O leapșă sentimentală | Andrei Terecoasa
  5. Pingback: Leapsa sentimentala

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !