Zindagi Na Milegi Dobara – Life doesn’t give you a second chance – Viata nu iti ofera a doua sansa

Zindagi Na Milegi Dobara – You only live once – Viata nu iti ofera a doua sansa

 

 

Va ziceam zilele trecute despre revenirea filmelor indiene in cinematografe. Va ziceam, tot atunci, despre nerabdarea cu care astept sa vad Zindagi Na Milegi Dobara – You only live once – Viata nu iti ofera a doua sansa. Se anunta a fi o comedie foarte buna, foarte colorata si foarte … latina. Asta stiam despre el inainte de vizionare. Bine, si faptul c-o voi vedea pe Katrina Kaif, pe care o vazusem in alte 3 filme indiene care au rulat in cinematografele romanesti: Atat timp cat voi trai, Povestea Tigrului si Dhoom 3.

Povestea filmului este urmatoarea: 3 prieteni foarte buni, Kabir, Imran si Arjun, stabilesc sa mearga intr-o petrecere a burlacilor mai speciala: fiecare va propune un sport, pe care ceilalti vor trebui sa-l practice fara sa se opuna. Petrecerea burlacilor are loc inainte de nunta lui Kabir, tara aleasa fiind Spania. Nu spun mai multe, nici ce sporturi practica cei 3, nici cum se termina toata aventura. Voi reliefa insa 7 lucruri pe care le avem de invatat din Zindagi Na Milegi Dobara – You only live once – Viata nu iti ofera a doua sansa:

1. Prietenia este cel mai de pret lucru. Nu banii, nu cariera, ci prietenia. Prieteni adevarati ai putini, iar ei sunt singurii care-ti sunt alaturi in momentele dificile.

2. Daca ai o frica, indiferent care este ea, singura solutie este s-o infrunti. Nu exista alta cale.

3. Sa nu-i arati niciodata prietenei un inel daca nu ai de gand sa i-l dai (si s-o ceri in casatorie). Femeile se gandesc tot timpul la nunta. Ulterior nu mai ai cum s-o dai la intors. Sau ai, dar cu costul intregii relatii.

4. Daca vrei sa ai un concediu cu adevarat bun, lasa-ti grijile si problemele de munca acasa. Mai bine te bucuri de concediu (desi cuvantul VACANTA sunt mai bine) pana la capat. Te vei intoarce apoi la problemele curente, dar o saptamana sau cat ai concediu e bine sa te detasezi complet de ele.

5. Glumele tembele din copilarie sunt mult mai savuroase daca-s facute de oameni mari. Te astepti ca 2 copii sa-ti faca o farsa, insa nu te astepti sa ti-o faca 2 adulti. E drept, uneori poti fi pocnit pentru gluma ta, dar zic ca merita riscul.

6. Una dintre tehnicile de aflare a unor informatii compromitatoare este sa spui ca stii. Sa va dau pasii. Mergeti la un prieten bun. Spuneti ca ati aflat CHESTIA AIA din vacanta. Bagati apoi la inaintare un nume (prietena lui, un amic, ceva), iar el va incepe sa va povesteasca „versiunea lui”. Nu trebuie sa-i spuneti ca de fapt nu stiati nimic si ca acum stiti. E drept, nu functioneaza tot timpul, dar va puteti incerca norocul. Trebuie sa cunoasteti persoana respectiva, sa stiti daca e unul dintre cei care isi dau drumul la limba sau nu. Parerea mea 🙂

7. Atunci cand ai alaturi cei mai buni prieteni, iar ca instructor este o fata deosebit de frumoasa (care-i si singura pe deasupra), sportul, in sine, se va dovedi deosebit de usor. In aceste conditii poti practica aproape orice sport.

Imi doresc ca Zindagi Na Milegi Dobara – You only live once – Viata nu iti ofera a doua sansa sa fie printre „hit-urile” acestei veri in cinematografele din Romania. Ruleaza in mai multe cinematografe decat precedentele filme indiene si pronostichez ca va avea mare priza la public. Singura conditie este sa se treaca peste prejudecati. GARANTEZ ca toti cei care vor merge la cinema NU vor regreta alegerea facuta 🙂

Iar din punctul de vedere al coloanei sonore, veti avea parte de o diversitate extrem de incantatoare. Va dau o mostra 🙂

Zindagi Na Milegi Dobara – You only live once – Viata nu iti ofera a doua sansa intra de vineri in cinematografele din toata tara, fiind distribuit in Romania de BML Movie Entertainment. Va doresc vizionare placuta si va anunt ca pe blogurile mele vor mai aparea articole legate de acest film (scrise de persoane care au vazut, alaturi de mine, acest film). Nu d-alta, dar am fost partener media la acest film, fiind pentru prima oara cand am aceasta onoare. Sper ca nu si ultima 🙂 . Salutari INDIENE tuturor! 🙂

ps: Despre filmul Zindagi Na Milegi Dobara – You only live once – Viata nu iti ofera a doua sansa au mai scris Angela, Raluca si Cristina Lazar.

 

7 thoughts on “Zindagi Na Milegi Dobara – Life doesn’t give you a second chance – Viata nu iti ofera a doua sansa

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !