De la altii: Cum sa pregatesc o zi de nastere deosebita pentru copilul meu

Cum sa pregatesc o zi de nastere deosebita pentru copilul meu

 

Copiii abia asteapta sa vina ziua lor de nastere, ziua in care sa primeasca tot felul de cadouri si sa se distreze cu cei dragi lor. Pentru copii e o placere, insa pentru parinti e stres, deoarece o astfel de petrecere trebuie pregatita cu atentie, astfel incat cei mici sa se distreze. Inca de la prima petrecere pentru copil parintii trebuie sa pregateasca totul cu grija. Ne referim aici la botez. Botezul este o petrecere la care trebuie sa exise ceva deosebit. Petrecerile cu ursitoare sunt la moda, iar ursitoarele sunt deosebite.

Ursitoare

Revenim insa la ziua de nastere a copilului tau si te ajutam cu o serie de sfaturi care ti-ar putea fi de folos in organizarea unei zile atat de deosebite.

In primul rand ai putea apela la o firma de animatori. Acestia vor fi pregatiti cu tot felul de jocuri interactive, cu animatori costumati in fel si fel de persoanje, confeti, baloane, etc. Animatorii sunt sufletul petrecerilor  pentru copii. Ei pot face din acea zi o zi cu totul si cu totul speciala.

Cand pregatesti petrecerea copilului, tine cont si de meniu. Micutii trebuie sa aiba meniuri potrivite pentru varsta lor, meniuri care sa fie sanatoase si bineinteles gustoase. Tine cont de faptul ca e o petrecere pentru copii atunci cand alegi felurile de mancare de la petrecere.

Tortul este un alt aspect important. El trebuie sa fie cu totul si cu totul deosebit, deoarece micutii sunt absolut fascinati de momentul in care este adus si mancat tortul. Tortul trebuie s fie gandit astfel incat sa-l incante in primul rand pe copilul care este sarbatorit. Asadar, daca ai o fetita, fa un tort cu persoanjele ei preferate din desene animate, iar daca ai un baietel, procedeaza la fel.

Pregateste totul cu grija astfel incat sa fie o zi de nastere reusita.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !