Zi cinefila. Pr update. Ghinion.

Ieri a fost zi incarcata. Din toate punctele de vedere. Zi cinefila a fost in dublu sens: am mers la 2 filme. Cu ambele am dat-o-n bara. Partial, nu total. Apoi a fost pr update. Am dat-o-n bara. Partia, nu total. Ghinion sa-i spunem? Fu 7 noiembrie. Habar n-am ce semnificatie are, dar in basme 7 e cifra magica. O fi ceva si cu ea.

Sa le iau pe rand. Merg intai la Dupa dealuri. Filmul mi-a placut. Despre el voi scrie miercuri (adica va aparea miercurea viitoare, il scriu acum). Nu despre asta e vorba. Filmul a fost indeajuns de bun incat sa-mi placa. Ideea e ca am dat bani pe acel film. Iar cand ajung acasa aflu ca e o vizionare la Cinemateca Union, la care va fi prezent si Cristian Mungiu. Si unde se va dezbate filmul. Genial. Parca n-as pierde 2 ore pe un film deja vazut, dar parca n-as rata o dezbatere cu Cristian Mungiu. Grea alegere.

Am fost apoi seara in mall Baneasa. Vroiam sa vad Hotel Transilvania. N-a fost sa fie. Aveau bilete doar in primele 2 randuri. Am refuzat. Am vazut Looper. Nu ca mi-a displacut, dimpotriva. Dar vroiam alt film.

In drum spre casa, maestrul Spanac imi da mesaj: vezi ca s-a facut pr update. Ai ramas la 3. Trist. Eu chiar speram la 4. Si cica aveam sanse.

Ajung acasa, si verific. Da domne, pr update -ul a trecut pe langa mine. Nici de bine, nici de rau. Si am verificat nu ca nu l-as fi crezut pe Spanac, dar am zis ca poate s-a modificat intre timp. Stiu ca anul trecut au fost modificari de la o zi la alta. Si am mai verificat d-atunci de inca 2 ori. Tot 3 am.

Si pentru ca tot verificam alte bloguri, din pura curiozitate, am zis: ia hai sa vad ce mai face bloguletul meu cel vechi. Munca mea de 4 ani. Trecutul meu. Iar trecutul meu este GLORIOS! Da, surpriza a fost de proportii: am PAGE RANK 4! Peste el acest pr update n-a trecut degeaba. A trecut cu folos.

Si acum, lume-lume, ce sa fac? Sa trec inapoi pe wordpress, cum cica au trecut unii? Sa merg inainte cu acest blog nou si minunat? Sa merg in paralel cu ambele?

La sfarsitul lunii (era sa zic sfarsitul luMii) mai scot un blog. Unul mai minunat ca toate celelalte existente. Si mi-a mai venit in minte o idee (trosnita de felul ei): sa redirectionez blogul vechi catre noua minunatie a blogosferei. Si ala la primul update sa ia direct 4. Inca ma gandesc daca e atat de bine. Poate imi veti da un mic ajutor.

Pana atunci, am inventat un banc cu ocazia acestui pr update.

– Emile, ce page rank ai?
– Trei in pula mea!

Salutari UPDATATE tuturor!

Comments

comments

11 thoughts on “Zi cinefila. Pr update. Ghinion.

  1. Bancuuul alaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Doamne! =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  2. Nu a fost asa prost. Nici genial n-a fost, dar avand in vedere asteptarile pe care le aveam eu, e ok.

  3. De ce iti mai faci inca un blog, in loc sa aduni aici tot ce vrei? Sau pe cel vechi, care este mai bine situat acum?
    Si eu am ramas cu PR 3 chiar si pe blogul vechi, unde nu este decat un articol. :))

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !