Zece lucruri despre Escapart

Zece lucruri despre Escapart

 

 

Malaezu mi-a luat-o inainte, dar tot asa voi scrie articolul. Nu d-alta, dar articolul asta e menit a fi scris astfel. Daca nu stiti de ce, va zic ca e detinut de Vali Dobrogeanu. Asadar, zece lucruri despre Escapart:

Escapart

1. Escapart contine 2 camere: Garsoniera si Patogen, aceasta fiind si ordinea dificultatii. Noi le-am facut fix in ordinea asta, desi zic ca mai bine le faceam invers.

2. Patogen nu ar fi atat de grea daca n-ar fi obositoare. O lumina rosie obositoare te impiedica sa te concentrezi. Face parte din farmecul camerei, dar parca-i prea mult.

3. Ambele camere au parte de clipuri. Va sfatuiesc sa le urmariti cu atentie, eventual de mai multe ori.

4. Tineti minte ce chestii ati gasit si n-ati folosit. S-ar putea sa va fie utile.

5. Din nou am gasit o servieta cu coduri diferite in stanga si-n dreapta. Desi inteleg logica (sa gasesti codurile in locuri diferite), as fi preferat sa mai bage un lacat, ceva, inauntrul ei, decat sa traiesc frustrarea de a o vedea atata timp pe jumatate deschisa. Oricum este destul de nerealist sa pui coduri diferite la aceeasi servieta.

Escapart Internet Explorers

6. Sunt cel mai intarziat din echipa, ceilalti membri ai echipei deja au scris despre experienta: Ana, Serban, Alin, Malaezu (al carui link deja-l dadui).

7. Matei Basarab e diferit de Matei Voievod. Daca ati citit articolele indicate mai sus, deja ati citit asta. Tin, insa, sa va reamintesc 🙂

8. Garsoniera este printre cele mai relaxante camere in care am fost. Te simteai in casa unor prieteni. Chiar daca puzzle-urile nu erau foarte usoare, nu simteai vreun stres. Mi-a placut ideea, in sine, a camerei.

9. De data asta n-am mai distrus nimic. Am lasat-o pe Ana sa-mi faca munca (ma bucur ca recunoaste asta).

10. De cei de la Escapart dati pe site-ul lor oficial ori pe pagina de facebook. Vizitati-i cu incredere.

Escapart Picture

Cam acestea ar fi cele zece lucruri despre Escapart. Salutari INZECITE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Zece lucruri despre Escapart

  1. Pingback: Am ieşit din Garsoniera lui Vali Dobrogeanu | Pe Ape Tulburi

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !