YVE.ro – un site feminin complet

A scrie despre o chestie feminina poate parea greu. A scrie despre un site feminin este iarasi ceva foarte greu pentru „necunoscatori”. Si mai ales pentru baieti (mai e bonus si rusinea ca scrii despre asa ceva).

Cand insa este vorba de a analiza un site lucrurile devin mai simple. Site-ul poate fi de vanzare de pc-uri, blog personal ori site feminin. Pur si simplu spui cum e site-ul, cat de bine se incarca, ce sectiuni are si cat de bine e scris. Greselile gramaticale dau rau indiferent de profilul site-ului. Ma rog, in unele situatii par mai acceptabile decat in altele (un blog personal are o mica scuza; un site oficial nu are absolut niciuna).

Acum voi prezenta un site care are ca public tinta femeile. Nu e ceva rau in asta, dimpotriva, setarea unui public tinta este ceva de dorit. Teoretic site-ul ne ofera ultimele stiri mondene. Este site axat pe asa ceva. Alea sunt citite deopotriva de femei si de barbati, deci aici teoretic nu suntem discriminati. In fond ziaristi la tabloide sunt multi barbati, iar asa numitii paparazzi sunt in general de sex masculin. Nimic anormal deci.

Pe langa stiri, am mai observat 2 sectiuni interesante (de data asta sunt adresate exclusiv femeilor):
– sectiunea „coafuri de par”;
– sectiunea „modele unghii cu gel„.

E o strategie interesanta: atragi oamenii cu stiri mondene (care se cauta, atat pe google, cat si direct), si pe langa asta ai niste articole tintite spre publicul feminin. Nu imi dau seama cat de eficienta este aceasta strategie, dar este de urmarit.

Mai spun, pe scurt, 4 chestii legate de site:

– se incarca uimitor de repede, iar la mine acest lucru este cu atat mai uimitor cu cat momentan sunt pe un internet improvizat;
– pare destul de intuitiv, foarte bine asezat si aranjat;
– are o sectiune de bloguri unde am si observat o persoana pe care o cunosc si o citesc (e olteanca d-a mea, da nu va stric surpriza, intrati si vedeti singuri);
– as mai adauga 2 chestii insa: as adauga o sectiune DESPRE AUTORI, distincta de BLOGURI, sa stim cine scrie pe site; si as adauga o sectiune DESPRE yve.ro, sa stim si noi de ce aceasta denumire, de ce a aparut site-ul, cand, cum, unde etc.

Fetelor o sa le placa site-ul, pana si eu am gasit chestii interesante pe el. o sa-l recomand mai departe amicelor mele, bloggerite sau nu ­čÖé

Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !