Wolverine

Pe scurt de tot, despre Wolverine, ultima productie Marvel aparuta in cinematografele de la noi (destul de multe in ultima perioada):

1. Vizual sta foarte bine, efecte foarte bune, pacat de 3D-ul atat de inutil pe care multi se incapataneaza sa-l introduca. Din cate am inteles, 3D-ul ar fi fost doar o transformare ulterioara, Wolverine fiind original filmat in 2D. Si se vede acest lucru. Oare este atat de rusinos sa oferi un film Marvel in format 2D? Din punctul meu de vedere 3D-ul mai mult dauneaza aici.

2. Wolverine este o continuare a celebrei serii X-men, fiind al IV-lea film din serie (si vor mai urma si altele). Ultimul X-Men a fost in 2006 (The Last Stand), pauza fiind totusi cam mare (probabil Wolverine a avut nevoie de timp pentru porni din nou la lupta ­čśŤ ).

3. Nu-mi dau seama in ce masura filmul poate fi inteles de catre cei care n-au vazut seria. Desi de obicei faceam asta, acum n-am mai revazut celelalte filme fix inainte de Wolverine, deci actiunea nu imi era chiar proaspata in memorie. Oricum scena finala e clar ca poate fi inteleasa doar de fanii seriei.

4. Cum spuneam, nu-mi mai amintesc foarte bine celelalte filme din serie, insa cu siguranta Wolverine nu este printre cele mai bune. Multi il considera doar incalzirea pentru X-Men: Days of Future Past. Ca sa zic asa, este un film indeajuns de bun pentru a nu va dezamagi (iar fanii seriei nu vor fi deloc dezamagiti), dar nu atat de bun incat sa va impresioneze.

5. Daca nu ati citit deja, va zic iarasi: ramaneti in sala de cinema pana la final pentru ultima scena. Face toti banii.

Wolverine este deja in cinematografe (de vineri 26 iulie) si este adus in Romania de Odeon. E disponibil in format 3D si 2D, insa nu in format IMAX. Va doresc vizionare placuta.

Comments

comments

4 thoughts on “Wolverine

  1. E la moda ca un film sa aiba varianta 3D. Atata tot. Nu conteaza daca e mai reusita sau nu decat versiunea originala.

  2. Volwerine mi se pare o porcarie . Scenariul are lacune mari, nu mi s-a parut niciodata oricum o franciza de mare succes.

    Off topic: ai fonturile fff mici, abia se poate citi

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !