Winter’s Tale – Poveste de Iarna

Credeti in iubiri predestinate? Va plac basmele cu iubiri interzise? Credeti ca iubirea poate salva vieti? Credeti in povesti cu iubiri nemuritoare, oameni rai, care se pun in calea iubirii, si cai albi? Daca da, zic sa incercati Winter’s Tale – Poveste de Iarna.

Peter Lake, un hot foarte bun (lacatele fiind „specialitatea” sa), ajunge, nu intamplator, intr-o casa aparent parasita. Acolo o intalneste pe Beverly, o tanara aflata pe moarte, de care se indragosteste si pe care incearca sa o salveze. Oare aceasta este menirea lui pe Pamant? Oare le era sortit sa fie impreuna?

Un film cu o distributie de exceptie, Collin Farrel (in rolul lui Peter), tanara Jessica Brown Findlay (in rolul tinerei bolnave, Beverly), Russel Crowe (in rolul lui Pearly Soames, trimisul judecatorului rau) si Will Smith, in rolul „judecatorului” diabolic (un fel de Diavol pe pamant, un anti- Morgan Freeman, ca sa-i zic asa), Winter’s Tale – Poveste de Iarna nu o sa va lase indiferenti. Daca va puteti imagine, pana si pe mine m-a prins, care altfel nu-s atat de incantat de filme romantice. Probabil atmosfera de basm m-a prins.

A trecut 14 februarie, insa puteti vedea Winter’s Tale – Poveste de Iarna in cinematografe si asa. Este adus in Romania de MediaPro Distribution. Va doresc vizionare placuta si salutari CINEFILE tuturor!

ps: Daca nu as pune acest PS ar crede lumea ca a dat rozul in mine. Asadar, dau 4 avertismente cu privire la acest Winter’s Tale – Poveste de Iarna:

1. Daca esti femeie, nu pleca de la premisa ca hotii sunt de treaba si se vor indragosti de tine. In general hotii sunt niste persoane rele, pe care NU ar trebui sa le apreciem.

Iar daca dupa ce te-au vazut in casa se razgandesc si nu mai vor sa te jefuiasca, nu e deloc o solutie sa fii ospitalier/a cu ei si sa-i servesti cu ceai. Mai bine ai suna la 112 zic…

2. Dragostea nu salveaza viata nimanui, nici daca are cancer, nici daca are oftica, nici daca are alta boala grava. In viata reala bolile se trateaza cu medicamente, cu operatie si cu raze. Iubirea e si ea utila, insa nu te baza pe faptul ca ea va salva viata persoanei dragi.

3. Daca esti pe un cal si acesta se indreapta, in mare viteza, spre o prapastie, zic ca nu e deloc indicat sa te bazezi ca-si va scoate aripi si va zbura. E valabil la caii de toate culorile: albi, negri ori cine stie ce alte culori … Zic ca e mai indicat ori sa incerci sa-l opresti, ori sa te arunci dupa dansul. Asta daca vrei sa scapi cu viata zic …

4. Ah, cu avertismentul asta trebuia sa incep: nu lectura acest articol, contine lucruri heitaresti despre iubire. Mai bine mergi la cinema sa vezi Winter’s Tale – Poveste de Iarna sa te convingi singur ca e un film bun. In momentele mele de sinceritate recunosc ca mi-a placut 🙂 Sunt convins ca si tie iti va placea 🙂

Comments

comments

2 thoughts on “Winter’s Tale – Poveste de Iarna

  1. Pingback: Winter’s Tale – Poveste de IarnaBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !