Weekend In Culise

Weekend In Culise

 

 

V-am spus de mai multe ori ca printre teatrele mele preferate din Bucuresti se afla si In Culise. Ar fi nedrept pentru altele sa spun ca e numarul 1, asta oricum nu pot afirma niciodata, dar pot spune ca de fiecare data cand vin acolo ma simt extrem de bine.

Astazi trebuie sa va vorbesc despre ce intampla in weekend In Culise. Intai va arat imaginea, apoi va povestesc un pic.

Macheta Weekend 3-5 aprilie

Asadar:

Vineri 3 aprilie, ora 18 – Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu

A fost, pentru mine, printre primele spectacole vazute In Culise. Este un spectacol-colaj, un spectacol romanesc, un spectacol pe cat de simplist in aparenta, pe atat de complex si profund. Vania, fata care se ocupa cu PR-ul Teatrului In Culise, imi spunea ca este spectacolul ei preferat de acolo. Ma rog, la momentul respectiv, intre timp au mai aterizat spectacole noi. Trebuie sa-l revad cat de curand, sa vedem cand imi voi face timp.

Vineri, 3 aprilie,  ora 21 –  Scrisori catre Rita

Am vazut acest spectacol de 2 ori, iar eu vad rar un spectacol de 2 ori. Despre el a scris Cristina, am vrut sa scriu si eu, insa perioada in care l-am vazut a doua oara nu m-a imbiat la scris. Poate-l revad si voi scrie dupa a treia vizionare. Poate intre timp citesc si cartea. Nu, nu va zic nimic despre el, e pacat sa va stric surpriza, va spun doar ca este la limita dintre teatru si stand-up, preluand ce e mai bun din ambele.

Sambata, 4 aprilie, ora 18 – Sa nu ma uiti (avanpremiera)

Voi fi plecat in Brasov, la gala Spring SuperBlog, insa daca as fi ramas in Bucuresti as fi mers cu siguranta sa vad spectacolul. Din ce am citit pe site-ul lor (aici gasiti detaliile despre spectacol), este bazat tot pe un text de Stefan Caraman (precum Scrisori catre Rita), iar subiectul este o banala casnicie. Il voi vedea cu prima ocazie (probabil vineri, inainte de Paste).

Sambata, 4 aprilie, ora 21 – Stand-up cu Maria, Mincu, Banciu si Costel 

Din pacate n-am vazut inca stand-up In Culise. Am vazut improvizatie, am vazut teatru, stand-up inca nu. Cu prima ocazie voi ramane sa asist si la stand-up.

Duminica, 5 aprilie, ora 15 – Common Lives – Asa se intampla cu toti oamenii obisnuiti

L-am vazut mai demult, prin 2014 candva, si mi-a placut. Povestea poate fi a oricui. Este un spectacol despre oameni obisnuiti pentru oameni obisnuiti.

Duminica, 5 aprilie, ora 18 – Ghengbeng

L-am vazut in cadrul celor 12 zile de pacate, eveniment prin care Teatrul In Culise si-a anuntat mutarea in noul sediu. Este un spectacol fara regizor, format din diverse scenete cu care sunteti deja obisnuiti daca ati vazut spectacolele Teen Media. Mai multe nu va spun, puteti afla mai multe citind articolul meu si, mai ales, mergand sa vedeti spectacolul.

Duminica, 5 aprilie, ora 21 – Clinica Sinucigasilor

Ca si precedentul, este un spectacol nou, intrat recent in repertoriu. Este un subiect care mi-a starnit interesul mai demult, iar spectacolele cu sinucigasi reusesc sa starneasca reactii contradictorii in mine: pe cat de mult imi plac spectacolele si actorii, pe atat de mult urasc personajele pe care acestia ii joaca. Clinica sinucigasilor este fix din aceasta categorie.

Cam asta aveti de vazut in Weekend In Culise. Daca e sa ma intrebati pe mine, v-as spune sa vedeti NEAPARAT Scrisori Catre Rita. Iar regretul meu este ca nu pot vedea avanpremiera de sambata. Data viitoare n-o voi rata. Salutari TEATRALE tuturor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !