Suporter (?!) Webstock 2012

Webstock 2012 . Inca o chestie oficiala blogosferica. Dupa Social Media Summit si RoBlogFest. WebStock … Parca ar fi o piata…Sau ma rog, denumirea ma duce cu gandul la asta.

Ce se intampla la Webstock pe bune ca nu stiu. N-am fost niciodata. Am fost la Social Media Summit, am fost la RoBlogFest. A fost ok. Bine, p-atunci eram un blogger „amator” (sau semi-pro), cu blog gratuit. De ce m-or fi primit nu stiu. Dar cert este ca au facut-o.

Sa vedem acum de ce vreau sa particip . Si de ce merit :

1. Sunt un blogger „paradoxal”: sunt atat de vechi, si totusi am atatea de invatat. Nu stiu daca voi invata tot ce am nevoie la o astfel de reuniune, da na, mi-o intra in cap ceva.

2. O intalnire cu bloggeri mari e oricand utila. Si din punctul lor de vedere: mai vad cate un blogger tanar si talentat. Care stie sa scrie. Bine, nu e cazul meu, dar na. Desi cine stie: poate pe blogul meu dau de vreunul talentat care a scris guest

3. La roblogfest blogul meu a fost locul 5 la cat a scris despre eveniment. Nu stiu daca doar cat de mult, sau si cat de bine. Oricum, e vorba de blogul cel vechi. Deci cand ma duc, las si urme. Ulterioare.

4. Cand merg la asa ceva, la orice speech, am prostul obicei de a pune intrebari. Unele bune, unele mai putin bune. Cat ma duce si pe mine capul. Sa nu credeti ca daca merg, voi merge ca sa tac. La Social Media Summit enervasem pe multi. Pana m-a pus Chinezu sa zic cine sunt si ce blog am , ca sa ma cunoasca lumea. Complet. P-atunci oricum aveam o adresa greu de tinut minte. Acum e mai simplu: Emil Calinescu Punct Eu.

5. Locul unui blogger e la un astfel de festival. Sau ce-o fi el. Toti ar trebui sa-si doreasca sa mearga la WebStock. Daca vor fi primiti e alta discutie. Dar na, incearca….

6. Daca merit? Depinde acum ce criteriu ar trebui luat:
– daca e dupa calitatea articolelor, nu prea am ce cauta acolo…trist, dar adevarat;
– daca e sa se judece cantitativ, ar trebui sa fiu printre primii;
– daca e sa se judece dupa „interactivitate”: pai am guest-uri (scriu la altii, primesc si la mine), am si blog-review, am si recomandari de articole, am si lepse…ba, aici chiar stau bine, sa zicem ca as fi primit;
– daca judecam blogul dupa aspect: aici e cam la limita…exista bloguri mult mai oribile, dar al meu cica are culori stridente (care paradoxal, ma reprezinta, dar ce conteaza gusturile mele?);
– daca judecam dupa acest articol, chiar n-am nicio sansa.

7. Am cica si un fel de proiect. Habar n-am cat de „valabil” e, dar eu incerc. Guest-postingul, cu guest-posting day, cu grupul facebook dedicat, l-am trecut ca si proiect. Sigur nu va fi premiat, dar sper ca undeva acolo pe site sa afiseze toate proiectele. Nu stiu cine face parte din juriu , dar sper macar ca prin introducerea „proiectului” acolo (in urma unui articol de la Chinezu) sa fie popularizat.
A, si daca un blogger mare (ma astept sa fie bloggeri mari in „comisie”) vrea sa adere(fie si pe jumatate: doar acceptand guest-uri, ori doar scriind guest-uri), il astept cu mare drag. Astept sa ma invite, si voi scrie cu placere la el. Astept sa-mi trimita un guest (contact@emilcalinescu.eu) si-l voi publica.
E valabil si pentru toti ceilalti cititori, care nu au aflat inca de initiativa mea. La care tin enorm.

Cam atat. Om vedea daca voi fi sau nu prezent (apropo, nici nu stiu unde va avea loc, stiu doar ca va fi pe 28 septembrie…undeva in Balcani :))… ). Daca da si ma vedeti p-acolo, dati un semn. Sa mai cunosc si io live blogger si bloggerite.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

ps: Daca voi fi prezent la nenea webstock, nu se stie daca voi fi ca suporter, ca participant ori ca si … castigator (poate proiectul meu blogosferic e considerat foarte bun). Inca e cu semnul intrebari…

4 thoughts on “Suporter (?!) Webstock 2012

  1. Premiu efectiv nu exista. Pot intra in echipa MWB (dar nu doresc, desi apreciez acel blog, nu am timp sa ma ocup de alt blog in afara de al meu). Si faptul ca apar acolo, ca si castigator. E un premiu simbolic. SI totusi e premiu 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !