Webstock 2012 in imagini

Webstock 2012 a fost si un prilej de a te mai face cunoscut in lumea asta a bloggingului. Iar eu sunt cam bun la asa ceva.

Tocmai ma laudam prin diverse parti ca pasiunea mea e fotografia, dar nu sa fac poze, ci sa apar in ele. Pentru mine orice eveniment este un bun prilej de a ma trage in poze cu diversi. Cum Webstock 2012 fu un eveniment blogosferic, pozele sunt cu bloggeri. Hai sa incepem cu inceputul:

El e tipul care m-a recunoscut chiar de la intrare. Stoian Ciprian, de la ComunicarePR .Tocmai va povestisem ca am luat taxiul pana acolo .Faza e ca am intrat chiar ca un boss: cobor din taxi, imbracat in Hawaii. De, era hotel Marriot, nu altceva.

Imediat dupa ce ma intalnesc jos cu Ciprian, urmeaza oltenii:

Primul e Daniel Botea, al II-lea e usor de recunoscut. Daca nu stiti cine e, degeaba sunteti bloggeri.

Hai inca una:

Razvan Pascu e numele lui .Mi-a dat un magnet, deci nu ma mai iau de el. Desi imi displace profund ideea de a ne face bloguri exclusiv pentru bani. Trist ca unii militeaza pentru asta.

Trec mai departe si ajung la „piesa de rezistenta”:

L-ati recunoscut? E marele Zoso . Sunt curios cum interpretati voi poza asta! Si apropo, Olteanul ala de nu va zisai io cine e … Blogatu . Mi-am dat seama ca am si cititori nebloggeri. Daca esti blogger si nu stii cine e Blogatu,eu zic sa-ti stergi de urgenta blogul! A, si legat de asta: de la orice eveniment blogosferic plec cu o poza cu Blogatu. Caruia, pentru a zecea oara, ii urez la multi ani. Asta da devotament: de ziua ta sa mergi in alt oras pentru un eveniment blogosferic! Keep it up!

Merg si eu mai departe catre o poza … de cosmar:

De ce e poza de cosmar? Pai pentru ca e cu … VisUrat. Adica Sebastian Bargau, cum e acum.

Si mai departe merg, si ma intorc in Oltenia:

El este Neydamn si are un ras extrem de sonor. Daca e sa-l puneti intr-o sala de o mie de oameni si-i dati un banc, sunt sigur ca toata sala il va auzi. Cum ar zice unii: rasul lui se aude pana-n Oltenia.

Hai sa merg nitel mai departe:

El este Costi Cocioaba . De el citisem in cartea lui Horea, dar nu stiam ca are 2 bloguri (unul e de nisa, altul e personal).

Nu, n-am terminat. Mai am. Cand zic Webstock 2012 in imagini , pai ma refer la Webstock 2012 in imagini … CU MINE! Hai inca una:

El este Cristian Florea, abia intrat in politehnica Bucuresteana.

Hai pe repede inainte, ca e prea lung articolul:

Sunt 2 , asa ca-i prezint pe ambii: Obisnuit.eu (in sfarsit un .eu , prea multi .ro in blogosfera asta) si Tudor (staupenet) . La Tudor chiar am scris candva un guest .

N-am terminat 🙂

Acu e gata. Poza cu Chinezu .

Eu va las sa admirati frumosul Webstock 2012 in imagini .

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

7 thoughts on “Webstock 2012 in imagini

 1. bravo fa.
  insa nu inteleg de ce te lasi in jos
  sa fie aia mai inalti ca tine…
  e o umilinta stupida.
  crezi ca vei castiga ceva din asta?
  nu conteaza cat esti de gras, de scund, de frumoasa.
  conteaza ceea ce scrii.
  Da, pe astia mari i-am recunoscut si eu. Pacat ca anul asta n-am ajuns pe acolo.
  Poate la anul, vedem.
  In afara de pozele frumoase, ce ai facut acolo?

 2. Am zis: sa ma recunoasca lumea, sa ma salute. Ca io stau prost cu memoria vizuala 🙂 ca sa nu zic ca multi nu au poza pe blog, asa ca nu am cum sa-i recunosc.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !