WebStock 2012 – impresii generale

Toata lumea a aflat de WebStock 2012 .Si toti cititorii mei stiu (sau ar trebui sa stie) ca am fost finalist anul asta acolo. De ce finalist? Nu stiu, asta ma intreb si eu. Despre cum am ajuns la WebStock 2012 voi scrie in articolul viitor. Pana atunci, cateva idei (am twitterit live, acum fac un rezumat + alte detalii):

1. M-a enervat Razvan Pascu , care tot insista pe nisare. Atat de mult l-am enervat eu pe el incat mi-a dat un magnet de frigider din Norvegia. Desi am jucat murdar: am pus intrebarea inainte sa se deschida sesiunea (spusese ca primul care il intreaba va fi premiat). Nu revin asupra nisarii, mi se pare o ingradire a libertatii. O fi buna economic, dar doar economic gandim?

2. Mi-a placut Adrian Ciubotaru .Rezonez ideilor sale.

3. Revin la magnetul de frigider: nu-mi luasem din Predeal, chiar regretam. Se pare ca este insa o „mana invizibila” , care le aranjeaza pe toate.

4. Mi-a placut Zoso. Am avut o discutie de cateva minute (sa fi fost nitel peste 5) in care mi-a lasat o impresie buna. Nu dau din casa, nu am acordul lui, iar faptul ca am discutat a fost vizibil. Nu are rost sa ne ascundem. Simplu.
Ce pot spune insa este faptul ca Zoso stie sociologie. Cica i-a placut mult in liceu, cand a si citit sociologi mari, in frunte cu Durkheim (pe care-l cheama Emil). Eu pot numi oricand 10 colegi sociologi (unii din ei chiar doctoranzi) care n-au citit Durkheim. Nu revin asupra disputei sale cu Horea Badau. Ii las pe ei sa si-o rezolve. Oricum, Vali Petcu si-a spus punctul de vedere la mine pe blog, la fel cum a facut si HB. Dar imi placu el ca om, si are o chestie: ori e cel mai pervers om din lume, ori e sincer pana la capat. Greu de inteles acest om.

5. Fu ziua lu Blogatu ieri. I s-a zis de cateva ori, chiar de la prezidiu, la multi ani. Si io i-am zis personal si chiar ii doresc tot binele din lume.

6. Neydamn are un ras foarte sonor. Mai sonor ca al meu. Uimitor.

7. Doi bloggeri au fost intepati de cateva ori: Mihai Auras si Piticu .

8. Mi-a placut ca de obicei Chinezu.

9. Nu mi-au placut premierile. Nu ca nu am castigat. Oricum e o mare minune ca am ajuns acolo. Dar mi se parea ciudat sa fie 2 locuri 2, 2 locuri 3… Ciudat.

10. Imi placu Hotelul Marriot. Arata superb inauntru. Parca e altceva sa fie intr-o astfel de atmosfera, sobra, decat in Fabrica. Nu minimalizez importanta RoBlogFest, dar comparativ, aia era o intalnire la o bere iar WebStock 2012 o intalnire la nivel inalt. Simplu.

11. Imi placu organizarea. Manafu pare ca le are cu asa ceva.

12. Absenti: Horea Badau, Cabral si Alex Negrea .De Cabral stiu ca e in Franta, de restul nimic.

13. Foarte multe fete. Si organizatorii au observat. Oare in aceste conditii mai are rost sa vorbim de o blogosfera feminina, dinstincta de blogosfera generala?

14. Nici urma de piscoturi. Bere, alte deserturi, da nu piscoturi. Ca blogger ma simt jignit profund.

15. Staropramen avea frigider, pepsi nu. De ce nu inteleg. Erau sticle de Pepsi si Mirinda, dar erau fierte. De ce nu era frigider Pepsi, ori sa fi vorbit sa fie puse in frigiderul de bere, habar n-am. Cert e ca cei care pica prost sunt cei de la Pepsi.

16. Ma enervara cei de la HP ca nu-mi dadura poza facuta cu fetele. E pe fb, da o vroiam si asa…

17. Incep sa fiu cunoscut. Ma vede lumea si ma recunoaste. Semne bune zic.

Hai gata cu Webstock 2012 , ca iar facui un articol kilometric. Anunt insa programul pe acest weekend:
– munte-casa-Webstock 2012 , un drum nu asa de usor de parcurs;
– alte cateva detalii despre Universitatea de vara;
– Recomandarile mele (nu au fost vineri, dar pana duminica le fac).

Salutari BLOGOSFERICE tuturor

Comments

comments

18 thoughts on “WebStock 2012 – impresii generale

  1. Sa-ti fie rusine obrazului, ca de mine nu scrisesi nimic :)) Narcisistule :)) Si chiar ma gandeam ca maine cand scriu articolul sa pun si poze, ca nu degeaba ne facuram poze. Am sa pun, dar cu fata decupata 🙂 Spor!
    Si sic, eu primii poza cu fetele albastre! O iubire alb-albastra … la Craiova e mereu :)))

  2. A fost un eveniment frumos per ansamblu, chiar daca am tras cu ochiul de acasa. La anul poate o sa fiu si eu acolo.

  3. @Daniel (natural) : nu e asta singurul articol. O sa mai scriu. Si fac unu si cu poze. Rabdare (si tutun).

    @Florin Tomescu: cand ajungi prin Buc da un semn.

  4. Pingback: Vorbitori din turism, mobile și blogging de călătorii la secțiunile #webstock12 | Ghid Turistic Digital 2.0
  5. @Sorin Rusi: am facut prea tarziu. NU le-au mai printat pe toate. Si atunci am ramas sa fiu pus doar pe site 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !