WC-uri turcesti

Sunt destul de in urma cu articolele pe blog. Sunt in Antalya dupa cum stiti, iar aici programul este destul de incarcat. Asa ca nu voi scrie totul despre aventura asta, ci doar cele mai importante chestii. Maine (Daca am timp) voi povesti despre farfuria mea personalizata. Pana atunci, azi vorbim de WC-uri turcesti.

Primul lucru la care va ganditi cand auziti de WC-uri turcesti sunt acele gauri. Da, oficial se numesc WC-uri turcesti, dar neoficial sunt doar niste gauri. Cica-s cele mai igienice si sunt recomandate in institutii si locuri publice. Din astea avem aici „afara” (acum sunt undeva la 2 ore de Antalya, va povestesc alta data ce si cum).

Dar in general in Turcia Wc-urile au alta logica. Una speciala as zice.

In prima camera era un telefon deasupra Wc-ului. Scopul imi scapa, probabil logica e ca-n bancul cu TE-AI CACAT FRUMOASO?. Serios, cu cine ai putea vorbi la telefon? Si oricum ai acum mobil, asa ca accesoriu mai inutil nu exista. Tot acolo dusul era FIX. Nu-l puteai scoate d-acolo din lacasul lui.

In cea de-a II-a camera e si mai tare: nu ai loc special pt dus. Pur si simplu e dusul care face apa in toata baia. Si e foarte aproape de WC. Ca sa faci dus cat timp esti pe buda probabil, ca alta explicatie (LOGICA) n-am. E adevarat, apa se scurge (la un moment dat), totusi, de ce n-ai face macar o cada? Serios.

Dar ceva foarte tare: fiecare buda din Turcia are cel putin 2 pachete de hartie igienica. Nu servetele, nu altceva. Nu incercati totusi sa gasiti logica la asa ceva. NU exista. Sau n-am gasit-o eu.

Cam atat pentru moment. Am si o restanta la articol (Despre Jurassic Park 3D), am si un interviu de aranjat. MDa, cam in urma, dar sper sa recuperez.

Salutari BALCANICE tuturor! ­čÖé

Comments

comments

2 thoughts on “WC-uri turcesti

  1. Pingback: WC-uri turcestiBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Am avut si noi ceva de furca cu WC-urile turcesti in vacanta de anul trecut insa ne-am obisnuit destul de rapid.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !