Vocea Romaniei e doar un show

Vocea Romaniei e doar un show

 

 

Pe bune daca va inteleg de ce puneti atata suflet in SHOW-uri (subliniez, SHOW-uri) tip Vocea Romaniei. Eu m-am uitat la o singura editie, am trait-o, a fost o experienta interesanta pe care NU as mai repeta-o.

Cred ca v-am mai spus problemele mele cu aceste show-uri. Daca nu, vi le zic iar, pe scurt:

  1. Nu imi place sa-mi fac programul in functie de ele. Vineri seara gasesc orice altceva de facut: un teatru, un film, o iesire la ceva. Dumnezeule, sa stau vineri seara in casa sa ma uit la tv?! Ca pensionarii?! De ce as face asta?!
  2. Ma exaspereaza reclamele. Da, stiu: sunt unii oameni care se aduna intr-un loc si stau toata noaptea sa vada reclame. Deci inca un motiv sa nu.
  3. Oricum ati da-o, eu nu am incredere in astfel de concursuri. Concurentii sunt alesi astfel incat sa faca show. Singurul lucru care conteaza este show-ul.

Serios: ProTv-ul face o treaba extraordinara, marketingul lor este perfect. Ca show, nu pot spune ca este rau, desi exista oricand optiuni mai bune. Totusi, de ce m-ar interesa pe mine cine castiga concursul? Cu ce ma incalzeste pe mine ca-i X si nu Y?

Nu zic ca voturile sunt manarite, nu pentru ca as fi convins ca-s pe bune ci din simplul motiv ca n-am dovezi. Ce zic eu este ca in finala ajung niste concurenti alesi pe spranceana, iar alegerea lor este facuta astfel incat oricine ar castiga va conveni organizatorilor.

Acum a castigat o fosta cantareata, Cristina de la Impact. Intamplator, ascultam Impact mai demult, aveau melodii bune. Fanii s-au impartit: unii se bucura de succesul Cristinei,  aprecindu-i vocea, altii se revolta pe ideea in sine: cum sa participe cineva care a cantat in mod profesionist?

Si unii si altii pica in aceeasi capcana si nu inteleg un lucru elementar: FIX d-aia a castigat Cristina. Vocea Romaniei a starnit controversa, una decenta, care face oamenii sa vorbeasca despre SHOW si dupa terminarea lui. Nu a castigat un concurent mediocru, nu a castigat cineva care nu avea voce. Nu exista reclama negativa … sau, ma rog, sa fie negativa daca este la un anumit nivel.

Ne intoarcem la discutia despre Romanii au talent si Mihaela Radulescu. Acolo toata lumea a dat cu pietre-n Mihaela ca de ce a jignit o biata pustoaica, in loc sa se prinda ca Mihaela, exact precum Tudor Chirila ori ceilalti oameni implicati, juca un rol. Posibil sa fi crezut in spusele alea, dar nu are nicio importanta. De ce aveti impresia ca show-urile sunt concursuri?

Vocea Romaniei e un show, unul reusit din punctul de vedere al audientelor, si trebuie tratat ca atare. Nu am o parere proasta despre cei care-l urmaresc, desi recunosc ca mi-as dori sa fie mai putini, cel putin dintre cei pe care-i cunosc, insa am o parere EXTREM de proasta despre cei care INCA il mai considera un concurs. Prima oara accept sa te pacaleasca cineva, a doua oara sa zicem ca ai uitat ce a fost prima oara, dar, pe bune, de cate ori va lasati mintiti?! Serios, nu! Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Cristina Balan Tudor Chirila Vocea Romaniei

ps: Ati vazut banerele din Satu Mare, platite de primarie, de sustinere a unui concurent de la Vocea Romaniei? Nu le comentez, doar le semnalez!

One thought on “Vocea Romaniei e doar un show

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !