Viziteaza vara aceasta Brasovul cu ajutorul FMN Rent

Viziteaza vara aceasta Brasovul cu ajutorul FMN Rent

In orice concediu in care mergi este mai simplu daca ai o masina la dispozitie pentru deplasare. Nu trebuie sa fie neaparat masina ta, ci poti foarte simplu sa inchiriezi una, iar serviciile FMN Rent sunt disponibile in acest sens sa te ajute. Daca preferi vara aceasta sa vizitezi Brasovul, acestia iti pot aduce masina acolo unde stabiliti de comun acord si poti vizita orice parte a orasului fara grija autobuzelor sau a altor mijloace de transport care sa va duca dintr-o parte in alta, pierzand timpul.

Acum este foarte simplu sa inchiriezi o masina atunci cand mergi in concediu. Ai siguranta ca este verificata si ca nu vei intampina probleme mecanice in excursia ta. Poti apela la serviciile celor de la FmnRent.ro pentru a primi masina pe care o alegi, atunci cand ai nevoie.

Cum rezervi o masina

 

Este simplu sa rezervi o masina, daca accesezi site-ul lor. Poti selecta pe site prima data criteriile importante precum locatia de unde o preiei si unde o predai si data de preluare si predare. In acest fel vei avea lista cu masinile disponibile doar, de unde sa alegi ceea ce iti doresti.

Preturile difera si cu cat inchiriezi pentru mai multe zile masina cu atat pretul per zi scade. Aceste servicii de inchirieri masini in Bucuresti sunt avantajoase in special datorita faptului ca au numeroase sedii si ofera aceste servicii in mai multe orase mari din tara. Deci o poti prelua dintr-un oras si poti lasa masina la alt sediu. Dupa ce primesti lista cu masinile disponibile poti vedea la fiecare in parte specificatiile. Astfel o alegi pe cea pe care o vrei. Poti alege sa beneficiezi si de alte servicii contra cost printre care se enumera: scaunul de copil, carucior, GPS, lanturi, Wi-fi si altele.

Dupa ce selectezi tot ce te intereseaza apesi pe continua si mai apoi trebuie sa completezi cu informatiile tale personale si dupa finalizare ai rezervata masina pentru vacanta. Pot inchiria masini doar persoanele care au 21 de ani impliniti si carnet de minimum un an. Acest criteriu face referire strict la siguranta. Cand preiei masina ai nevoie doar de un act de identitate.

Acceseaza site-ul lor si alege din gama de masini pe cea pe care o consideri potrivita pentru tine in aceasta vacanta si care se pliaza pe cerintele tale. Daca ai vreo nelamurire poti suna la numarul de telefon +40742.923.150 pentru a vorbi cu reprezentantii.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !