Vitrine frigorifice

Contrar asteptarilor, mie-mi place sa umblu prin magazine si sa ma uit. In special prin magazinele de electronice si electrocasnice. Merg des prin mall-uri (si la vizionari de filme, dar nu numai) si p-acolo sigur exista un astfel de magazin. Merg sa-mi arunc si eu ochii, sa vad ce a mai aparut, sa ma mai uit la preturi.

Ok, sunt mai interesat de monitoare, laptop-uri, camere si alte alea. Electrocasnicele nu sunt pe lista mea, dar recunosc ca arunc o privire si p-acolo. Nu stiu cat de rentabil mai este sa cumperi dintr-un magazin clasic, dar mie-mi place sa vad produsele. Daca maine ma decid sa cumpar un laptop primul lucru pe care-l voi face este sa merg intr-un magazin clasic, sa-l vad, sa-l simt, sa-l butonez si abia apoi il voi cumpara. SUnt mai conservator, stiu. Dar asta-s eu.

Acum ceva ani am fost uimit sa vad ca in magazine se gasesc vitrine frigorifice. Eram mirat pentru ca aveam impresia ca alea sunt dedicate exclusiv magazinelor. In fond, ce ai putea face acasa cu asa ceva?

Surpriza: la unele case prinde al dracului de bine. La cele cu curte (o fi cacofonie? unii zic ca da) iti prinde al dracului de bine asa ceva. Nu m-am mirat deci cand am aflat ca exista un magazin online ce comercializeaza echipamente Horeca. Ar prinde bine in casa o vitrina din aceasta. Iar la chestiile scumpe brandul conteaza al dracului de mult. N-as risca sa dau foarte multi bani pe un produs despre care nu stiu nimic. Si la care nu am garantia calitatii.

Ok, clientii principali vor fi magazinele, buticurile si carciumile. Au vitrine de toate categoriile, pentru mezeluri, cu decongelare…tot tacamul.

Nu radeti, dar daca as sta la curte mi-as lua asa ceva. Fie si din snobism.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

Comments

comments

2 thoughts on “Vitrine frigorifice

  1. nu ar fi deloc snobism ….numai imagineaza-ti caldura afara 39 de grade la umbra tu esti in curte sub umbreluta cu prietenii la o tabla, un poker .. si se termina berea :O, pentru ca ai luat putina .. , asa ca dai o tura la magazin sa iei mai multa bere ..ajungi acasa si vezi ca nu iti intra toata berea in frigider , ce faci ? ti-ai dori o vitrina frigorifica nu ? :))

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !