Vila Dana din Cluj

Va spuneam ca merg la Cluj. Articolul despre filmele pe care le astept il scrisai din tren. Atat cat aveam semnal pe Digi. Astazi voi scrie, pe scurt, despre Vila Dana din Cluj, locatia unde sunt cazat in acest moment.

Intai si intai, trebuie sa va spun locatia: piata 1 mai 4-5. Daca nu stiti sa ajungeti, va spun ca este IN INCINTA fostei Clujana (in curtea fostei fabrici). Nu va zic degeaba asta, taxiul care m-a luat din gara m-a cam plimbat nitel. Nu a fost vina lui, pur si simplu nu stia. Pensiunea e noua, nu a fost invatata inca de toti soferii.

Un alt aspect important: Vila Dana din Cluj este NOUA! Serios: este foarte important ca o pensiune sa fie noua, sa miroasa totul a nou in ea. Luxul nu se masoara neaparat in aer conditionat si in dusul cu mii de butoane. Zic.

Sa va mai dau un atu al camerei in care stau: are peretii albastri. Urasc peretii albi, cu faianta eventual si cu pat de fier. Nu vreau sa ma simt ca la spital. Sunt fan al culorilor, asa ca niste pereti albastri imi fac cu ochiul.

Mentionez ca stau intr-o camera single, insa patul este incapator. Au loc, teoretic, si 2 persoane medii (nu 2 ca mine). Nu stiu daca ar fi voie sa se cazeze doua, dar altfel, teoretic, au loc.

Lipsesc aerul conditionat (caruia chiar nu-i duc dorul) si frigiderul (asta ar putea fi util, dar nu este deloc indispensabil). In fond, cu cate ai mai putine-n camera cu atat vei sta mai putin timp in ea. DOar n-am venit in Cluj sa stau in camera?

Baia este foarte spatioasa. Dusul este „clasic” (n-are mii de butoane), lucru pe care-l pun la avantaje. Nu-mi plac dusurile alea cu mii de butoane, pe care oricum nu stiu sa le folosesc.

La Vila Dana din Cluj este si un internet foarte bun (de la UPC). Si cum e m-am nascut intr-o zodie norocoasa, am nimerit fix in camera cu router-ul. Ca daca se intampla ceva sa-l restartez personal. Deh, din toata pensiunea, eu am cea mai mare nevoie de router.

Lipseste, de asemenea, holul. Dulapul, care de obicei e in hol, este in camera. Din acest motiv, camera poate parea un pic prea mica. E drept, eu stau intr-o camera single, nu stiu cum arata cele duble. Ca senzatie, am impresia ca in baie am mai mult spatiu. Ca deh, in aceeasi camera sunt 2 noptiere, un pat (destul de mare, stabiliram deja asta) si un dulap (si el mare).

Vila Dana din Cluj

Mai trebuie sa evidentiez doua aspecte:
– Camera este CURATA (senzatia de nou este accentuata de senzatia de curatenie);
– Doamna de la receptie este o persoana foarte prietenoasa. Un zambet face multe.

Per total, fara sa stiu cum se situeaza ca pret si fara sa fi fost in alte locatii din Cluj, recomand Vila Dana din Cluj. Daca veti trece peste pozitionarea ei, veti petrece niste nopti foarte placute aici. Mai multe detalii despre aceasta pensiune gasiti pe pagina lor de internet. Pretul unei camera duble porneste de la 70 de lei de persoana. Lista completa de preturi o gasiti AICI. Pana sa trec la articolele despre filme, astept sa-mi spuneti cu cine ma mai vad anul asta la TIFF. Stau pana duminica ­čÖé Salutari CINEFILE tuturor si haideti la TIFF ­čÖé

Comments

comments

11 thoughts on “Vila Dana din Cluj

  1. Pingback: Vila Dana din ClujBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !