Video chat

Cata lume poate vorbi cu obiectivitate si seriozitate despre video chat? Cata lume poate sa treaca peste prejudecati? Cata lume poate vedea in video chat o afacere profitabila si cata lume poate judeca in mod corect pe cei implicati?

Sa le luam pe rand. Sunt 3 mari actori implicati in video chat:
1. Totul incepe cu patronul, cel care are afacerea asta.
2. Patronul are niste angajate, fara ele nu ar fi video chat.
3. Nu ar fi nici patroni nici angajate daca nu ar fi doritori de video chat.

Sa luam pe rand cele 3 categorii, incepand insa cu ultima. Cum sunt cei care frecventeaza astfel de site-uri:
– Nu am o parere deloc buna despre ei. Ok, ii pot intelege, pot empatiza cu ei, dar nu pot sa spun ca ii apreciez.
– Sunt foarte multi pustani scapati de sub control. Stiti cate cazuri de elevi care intra de pe pc-urile scolilor pe site-uri de video chat sunt?

Sa vedem acum despre patroni:
– Nu am nimic cu ei, sunt niste oameni de afaceri ca oricare altii.
– Ii apreciez poate nitel mai mult decat pe altii. Si asta exclusiv pentru curaj. Unii sunt prea pudici, unii se considera prea „familisti” pentru asa ceva.

Cateva cuvinte despre fete:
– Paradoxal, nu am o parere deloc proasta despre ele. Ele nu sunt atinse deloc de „clienti”. Daca e sa ne gandim logic s-ar putea sa fie mult mai „dificil” sa fii chelnerita, acolo s-ar putea chiar sa te atinga cativa.
– Este meseria de fotomodel, ca si termen general. Ca te expui pe un podium, ca te expui in fata unei camere ori ca te expui intr-un restaurant nu e mare diferenta. Este si acesta un mod de a face un ban cinstit.

Nu frecventez astfel de site-uri, insa nici nu le repudiez. Daca as sti ca este profitabil mi-as deschide si eu unul. E o afacere ca oricare alta ­čÖé

Daca esti fata si doresti sa te angajezi poti incerca la Xvision Studio. Nu stiu multe detalii, insa poti intra pe site-ul lor sa vezi cum sta treaba. In fond, asta mi-e menirea mea: sa informez cu privire la chestiile din mediul online, fie ca e vorba de video chat sau de altceva.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !