Verighete cu diamante

Verighete cu diamante

Verighetele sunt bijuteriile pe care le vom purta zi de zi, vor fi accesoriile de care nu ne vom desparti niciodata din momentul in care vom spune da si ne vom jura iubire in fata lui Dumnezeu.
Ele simbolizeaza casatoria si dragostea infinita pe care doi indragostiti si-o poarta.

Verightele sunt simbolul credintei, al daruintei, al dragostei reciproce iar oferirea acestora la casatorie semnifica dragostea eterna a cuplului.
Alegerea acestora poate fi foarte dificila vom petrece nenumarate ore, zile din saptamana, poate chiar si saptamani intregi pana vom gasi perechea perfecta de verighte.
In functie de preferinte putem opta pentru tipul aurului, de 18 karate sau de 14, de culoare acestuia, daca ne place aurul alb sau aurul galben, si daca vom opta pentru verighete cu pietre pretioase.
verighete-cu-diamante
Eu una stiu cum o sa fie verigheta mea, in primul rand pentru ca iubesc diamantele, iar diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei stiu sigur ca verigheta mea o sa aiba nu unul ci mai multe diamante.
Am descoperit astfel o firma cu o istorie in spatele ei de mai bine de 40 de ani ce ofera pe piata bijuterii cu diamante, Royal Diamonds ofera bijuterii de cea mai buna calitate si totodata un numar impresionant de modele de unde poti alege.
Stiu cu siguranta cum va arata modelul de verighta, perfecta din punctul meu de vedere.
Am ales o verigheta cu diamante Rotund Biliant oferita de cei de la Royal Dimonds.
Verigheta este o combinatie intre aurul galben si aurul alb, dupa parerea mea fiind o combinatie reusita, este bombata ceea ce o face sa fie foarte confortabila pe deget si are o latime de 4.25 mm.
Taietura diamantelor sunt de tipul rotund brilliant sunt setate int-un singur canal din aur alb si aur galben, marginile sunt din aur roz, asezate de jur imprejur formand un cerc intreg.
Este intr-adevar o investitie mare, insa este o investitie pentru toata viata si merita efortul, in plus nu-si va pierde niciodata valoarea atat din punct de vedere fianaciar cat si estetic.
Articolul Verighete cu diamante a fost trimis de Royal Diamante. Daca vrei ca si articolul afacerii tale sa apara aici, nu ezita sa trimiti un mail pe adresa contact arond emilcalinescu.eu. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

2 thoughts on “Verighete cu diamante

  1. Arata foarte bine dar si pretul lor cred ca sunt pe masura. Oricum, cred ca se merita ca astfel de bijuterii sa fie cumparate pentru trebuie sa fie doar o ocazie in viata, macar atunci sa iasa totul perfect. Sunt accesoriile cele mai importante dintr-o familie.

  2. Verighete deosebite, un tort de lux la comanda si o costumatie adecvata reprezinta formula ideala pentru o nunta de vis.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !