Vanzatorii ambulanti

Acum cateva zile am fost la spectacolul Vanzatorii ambulanti, spectacol ce a avut loc la Teatrul InCulise.

Povestea este aparent simpla: un ucrainean ajuns pe taramul fagaduintei, America, intalneste un conational de-al sau dornic de afirmare si imbogatire. Amandoi vor sa inceapa o viata noua, amandoi vor sa se imbogateasca, amandoi vor sa profite. Pe final, in scena intra si o frumoasa domnisoara, si ea dornica de afirmare. Tot spectacolul se petrece intr-o atmosfera pur americana, Cum se va termina povestea celor 3 ramane sa descoperiti singuri.

De data aceasta voi fi mai scurt ca de obicei, asa ca va mai zic doar 3 chestii interesante despre Vanzatorii ambulanti:

1. Este scrisa de Murray Schsigal, cel care in 1985 lua premiul Oscar pentru Tootsie.

2. Este cel mai nou spectacol al trupei de teatru PACT. La teatrul InCulise este „spectacol invitat”, fiind al doilea spectacol invitat vazut la acest teatru, dupa Trasi la Xerox. Celalalt spectacol a fost intr-o atmosfera tipic ruseasca, acum am avut parte de o atmosfera 100% americana.

3. Este de actualitate, ucrainienii putand fi usor romani. Ori bulgari. Este tipul de spectacol la care razi, te simti bine, insa dupa care ramai nitel pe ganduri. Este tipul de spectacol din care ai ce invata.

Din toate aceste motive, dar si din multe altele, va invit si pe voi sa vedeti Vanzatorii ambulanti la teatrul InCulise. Programul complet al spectacolelor de la acest teatru il gasiti pe pagina lor de internet, www.inculise.ro. Salutari TEATRALE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Vanzatorii ambulanti

  1. Pingback: Vanzatorii ambulantiBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !