Vacanta ski Austria

Este mijlocul lunii februarie, asa ca mintea unora sta inca la Ski. Stiti voi: sportul acela al diavolului in care-ti poti frange gatul cat ai zice peste. Ma rog, accidente pot fi oriunde, chiar si cand mergi pe strada.

Ce-i drept, spre deosebire de alte sporturi, ski-ul este un sport distractiv. Iarna, pe partie, este distractie mare. Cineva-mi zicea ca iarna pe partie e la fel de multa distractie precum vara la mare (la soare). Nu sunt eu mare fan al zapezii, dar candva m-ar tenta sa incep sa invat sa ski-ez. Daca zapada ar avea o utilitate pe lumea asta, aceasta ar fi ski-atul.

Iar daca e vorba de Ski Austria e in top. Si nu e vorba de vizitat sau ceva, e vorba strict de SKI. Recent, am auzit de statiunea de lux Zurs-Lech am Arlberg, unde conditiile sunt de top. E adevarat, din multe puncte de vedere incurajez oamenii sa mearga in tara lor pentru distractie, insa la chestiile de genul este de preferat o locatie straina.

Vacanta ski Austria? Ce idee buna ­čÖé Si nici asa de scumpa pe cat pare. Insa grabiti-va, iarna este pe sfarsite. Si pana in decembrie mai e cam mult timp… ­čÖé

Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

ps: Muntii Carpati sunt pentru vizitat, Muntii Alpi sunt pentru Ski-at. Nu mai stiu unde am citit asta, cred ca intr-o revista / brosura turistica. Cat adevar:)

ps2: Inca n-am fost in Austria, dar sper sa o fac cat de curand. Iarna asta nu, dar viitorul speram sa sune bine ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !