De la altii: Utilizari ale foliei ORACAL

Utilizari ale foliei autoadezive ORACAL

 

Probabil o vezi folosita peste tot. In orasele mari care zumzaie de aglomeratie, pe drumuri de tara prafuite sau chiar si la banca atunci cand mergi sa-ti platesti facturile. Vorbesc despre folia autoadeziva Oracal, despre care poate nu stii prea multe. Pe scurt, Oracal ofera, printre altele, o folie autoadeziva calandrata din PVC, numai buna si pentru interior si pentru exterior. Fie ca o folosesti in non-culori sau in culori variate, mata sau lucioasa, folia rezista in exterior pana la 4-5 ani iar in interior, chiar si o perioada nelimitata.

Oracal

In continuare, iti voi arata 4 utilizari ale foliei Oracal pe care sigur le-ai observat dar nu ai stat prea mult sa te gandesti ce produs a fost folosit pentru astfel de rezultate.

  1. Inscriptionari masini. Incepand de la masina care transporta paine, masinile cu reclame la produse sau companii, pana la masinile colantate partial cu diferite forme si culori, toate au posibilitatea sa fi folosit folie autocolanta Oracal. Datorita faptului ca este un produse de calitate si apreciat de multa lume, poti sa ai si tu incredere in Oracal pentru inscriptionarea ca la carte a masinii tale.

  1. Reclame outdoor. Probabil vezi peste tot prin oras reclame la produse, magazine, filme, spectacole sau cate si mai cate. Pentru acestea este practic sa fie folosita folia Oracal deoarece, repet, se gaseste atat in varianta mata cat si lucioasa iar culorile si printurile disponibile sunt variate.

  1. Inscriptionari vitrine. Chiar si magazinul de cartier are inscriptionat numele magazinului, orarul sau vreun logo in vitrina, daramite supermarketurile de dimensiuni uriase. Aceste inscriptionari sunt posibile cu folii Oracal – intermediate cal, prin aplicare uscata sau umeda. De asemenea, pot fi decorate si alte tipuri de vitrine cum sunt cele ale bancilor, restaurantelor etc. Pe langa material de calitate, obtin si o rezistenta de durata.

  1. Standuri expozitionale. Sigur ai fost la vreun curs, expozitie sau pur si simplu ai trecut pe langa vreun stand in mall. Ai observat ca acele standuri sunt inscriptionate cu numele, datele de contact sau logo-ul proprietarului de stand? Sa nu te miri daca afli ca acele standuri au fost inscriptionate cu folie autocolanta Oracal, ceea ce e mai practic si mai usor, avand in vedere faptul ca un astfel de stand poate fi si mobil.

Ti-am amintit macar 4 utilizari ale foliei Oracal deoarece este important sa stim ca avem accesul la produse de calitate care sa ne usureze viata. Mai ales pentru cei care doresc si ei sa-si inscriptioneze masina, standurile, cladirile sau orice le mai trece prin cap, acest articol le va fi de mare ajutor.

Comments

comments

One thought on “De la altii: Utilizari ale foliei ORACAL

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !