Utilitatea camerelor de supraveghere

Utilitatea camerelor de supraveghere

 

 

Vad peste tot paranoici. De ce sa isi dea buletinul atunci cand isi cumpara o cartela pre-pay, de ce sunt filmati pe strada, de ce sunt datele lor personale pe cardul RATB?

Nu despre cele 3 voi vorbi acum, ci despre camerele exterioare. Da, exista camere exterioare, care filmeaza imprejurimile si care se pot dovedi extrem de utile. Sa va dau cateva exemple:

 Camere

1. Cunosc situatii in care case particulare sunt langa sedii de firma. Sediul de firma are camere interioare si exterioare. Acum, parerile sunt impartite: unii zic ca e naspa, ca sunt filmati non-stop si nu le convine, altii se simt mai in siguranta. Eu as merge pe varianta a doua. Adica inteleg: iti faci gard mare, sa nu se vada in curtea ta, dar cand iesi pe poarta esti IN PUBLIC, deci filmat sau nu, de ce ar avea relevanta?
Eu merg mai departe si spun ca daca toata lumea ar avea montate pe garduri camere de supraveghere ai putea sa mergi linistit prin acele zone. Nu toata lumea are masina, unii mai folosesc si transportul in comun (fie el si de noapte).

2. Sa zicem ca iti construiesti o casa. Tocmesti niste muncitori, le dai materiale de constructie si-i pui sa munceasca. Intrebare: cum faci sa  previi furtul materialelor? Fie le vor fura muncitorii, fie noaptea le vor fura binevoitorii. Apai e simplu: pui camere de supraveghere. Nu te baza pe faptul ca ei sunt oameni corecti. S-ar putea sa ai surprize.

3. As OBLIGA toate magazinele si institutiile sa aiba camere exterioare. Sa se intample ceva IN FATA MAGAZINULUI X si tu sa nu ai habar? Sa stai acolo inchis si sa nu te intereseze ce se intampla afara? Mi se pare absurd.

Pot fi facute abuzuri? Da, dar abuzuri pot fi facute oricum. Avantajele sunt certe.

Camere de supraveghere

De exemplu, abuz poate insemna si fotografierea de catre radar a masinii si trimiterea pozei acasa. Uneori esti cu amanta in masina, iar din cauza politiei ai probleme in casnicie. Asta inseamna ca trebuie sa desfiintam radarele? Utilitatea lor, ca de altfel si utilitatea camerelor de supraveghere, este certa. Daca doriti sa cumparati astfel de camere, va sfatuiesc sa vizitati urmatorul link: http://supravegherevideo.com/camere-supraveghere/exterior. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !