Usa – elementul esential al unei case.

Nu stiu daca ati patit-o (si de cate ori), dar eu am ajuns in ultima vreme sa discut o gramada de tampenii inutile. Nu numai „la o bere”, ci si la telefon ori virtual, pe mess ori pe facebook. Nu stiu cat de bine e (sau de rau), dar este o realitate. Unele discutii nu duc la niciun rezultat, altele duc.

Ultimul subiect, care vad ca se tot repeta, este usa. Un amic imi zisese ca vrea sa dea o avere sa-si ia nu stiu ce usa la apartament , usa de nu stiu de care la sufragerie, usa de nu stiu de care pe hol. Usa colo, usa colo, usa colo. Pretul total era de cateva mii de lei. Ma tot miram eu: dar usa actuala ce are?

Dupa ce am terminat discutia cu el, zic altui amic: ba, X vrea sa-si ia usa. A, pai si eu vreau! PE BUNE?! Ce-ti patit cu totii?!

Iar legat de asta, mi-a venit in cap un exemplu. Habar n-am cat de bun sau cat de util. Era pe vremuri o emisiune la OTV (pe vremea cand DD facea emisiuni pe bune si nu-si facea campanie propriului partid) unde invitat era … UN HOT! Un meserias adica. Dupa ce a spus ca cel mai tare hot nu e ala care omoara, ci ala care intra in casa cand proprietarii sunt acolo, fura si pleaca fara sa-l simta astia. Ca ei hotii au codul lor de onoare si nu iau oamenilor ce nu pot da inapoi. Adica viata. Si ca rang, ultima speta de hoti sunt aia criminali.

Pe langa asta, una din metodele de alegere a victimei, in afara de ponturi, este USA. Da, nenorocita aia de usa. Cu cat usa e mai frumoasa, mai aratoasa si mai … sigura, cu atat e mai tentanta. Sigur are ceva de protejat, nu? Sunt atatea usi care se deschid daca impingi un pic in ele. Altele sunt deja deschise. Pai acei oameni n-au nimic de aparat. Ce farmec are?

Usi peste usi. Iar mai nou usa n-o mai iei la spinare, din magazin. O comanzi pe internet. Ca e mai smecher domne. Ce atata efort fizic? Si poti sa-ti iei o usa din lemn masiv, lemn stratificat (orice ar insemna acest lucru), ori ce material va doriti voi. Poate chiar de fier.

Cam atat despre sfanta usa (pentru altii atat de importanta). Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !