Urmeaza … Pastele

Unora le place comercialul. Nu e o acuza, e o afirmatie. Comercialul ala pur, ala de care unii (in minoritate sau nu) s-au saturat. In fapt publicul tinta al majoritatii comerciantilor. Sa vedem exact ce tinte are acest public (cronologic):

– A fost Mos Niculae si apoi Craciunul. Mos Niculae, spre norocul lor, nu are un „echipament specific”. Trebuie sa iei cadouri, dar nu ceva special. Nu exista COSTUMATIE DE MOS NICULAE. N-a venit inca niciun mare concern sa ii faca si lui echipament. Mos Craciun are insa clasicul alb-rosu introdus de Coca-cola prin anii 60. Pana atunci era … verde. A incercat, fara succes, Pepsi sa-l schimbe. De ce n-o fi incercat cu celalalt Mos nu stiu (unul sa fie al Coca-Cola si unul ar Pepsi). Cum ar zice traducatorii tembeli de filme: FACE SENS.

– A urmat revelionul. Acolo nu e numai cu cadouri, dar trebuie sa iei pentru petrecerea de Revelion. Bombe, artificii, pocnitori… Asta pe langa mancarea enorma pe care o pui acolo (Care nu intra nicicum fara bautura).

– Ce a urmat? Pai 14 februarie, sarbatoarea Inimii. Ce trebuia luat de 14 februarie? Pai orice in forma de inima. Sau care sa aiba inimi pe el. NU conta ce, inima sa fie. Coraconul la putere deci ­čÖé

– Urmeaza insa PASTELE. Aici echipamentul clasic e de IEPURAS. Nenea iepurasul habar n-am cand a mai aparut in peisaj (erau prea multi mosi, trebuia si ceva animalic). Cert este ca aparura deja si haine de iepuras. Ma rog, in afara de 2 urechi pe spate pare un costum normal. Sau sunt io afon la moda? Oricum, unul din magazinele care are asa ceva in oferta este Alisia Store. E adevarat, aici hainele de iepuras sunt musai de dama. Deci vorbim de iepuroaica. Legaturile cu o anumita revista sunt evidente.

Din pacate insa dupa Paste nu mai urmeaza nimic interesant. Vara nu se fac cadouri (sau nu cu un motiv anume). Asa ca trebuie sa astepti tocmai pana la viitorul Mos Niculae. Las ca aveti pe ce da banii ­čÖé

Salutari PASCALE (deja :P) tuturor ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !