Unghii ciudate

Nu stiu acum daca mai este asa, insa „pe vremuri” (as zice „pe vremea mea”, dar veti zice ca-s bosorog) a te lauda cu niste unghii ciudate era la moda. Era un mod de a-ti arata personalitatea. De a-ti arata eventualele talente, ale tale si ale prietenilor. Si era o chestie tolerata. Tatuajele erau (si inca sunt) prost privite de multi, insa niste unghii ciudate, oricat de „oribile” ar arata, este totusi ceva decent.

Sa va zic in continuare 7 chestii interesante, un top 7 unghii ciudate vazute de mine. Asadar:

1. Prin liceu era moda unei singure unghii facute, restul fiind „normale” (normale adica nici macar date cu oja). Unghia aceea speciala era si mai mare (d-aia falsa), era si colorata, tot tacamul. Uneori era cea de pe degetul mijlociu, insa nu tot timpul. Este adevarat, cand era degetul mijlociu era mult mai cool, toata lumea vedea opera ta de arta atunci cand aratai acel frumos deget. Gestul de a arata degetul mijlociu era ceva inaltator, orice gagica cu pretentii de fata de cartier facea asta.

2. La cineva am vazut 10 modele diferite de unghii, fiecare unghie era altfel. Nu stiu daca modelele aveau vreo logica, mie mi-a scapat acea logica. Oricum, era fascinant cum acea persoana avea si manusi din acelea cu degetele pe afara, ca deh, nu si-a facut gagica degeaba unghiile asa. Fireste, nu?

3. Ati vazut vreodata un penis pe degetul cuiva? Eu n-am vazut, dar am vazut o reclama in acest sens, la un salon din asta de „make-up”. Ce-i drept, nu am vazut pe nimeni facandu-si astfel unghiile, dar cine stie, poate chiar au existat. Prostie e peste tot.

4. Tot in categoria UNGHII CIUDATE intra si literele scrise pe unghii. Eu, de exemplu, mi-as putea scrie Emil pe degete, pentru ca atunci cand le pun pe o masa sa se vada. Sa stie lumea cine sunt. Sau o gagica sa-si puna asa ceva, numele gagicului #cumarveni. Am vazut la cineva Diana, la o tipa. Nu m-am prins daca era lesbiana si-si pusese numele prietenei ei sau pe ea o chema Diana…

5. Unghiile alternative, una rosie si una galbena, este deja ceva fumat. Prima oara am vazut tot prin liceu. Sincer sa fiu, daca se alege o combinatie misto ideea nu este chiar rea. Insa ce farmec are sa alegi o combinatie misto? Suntem la unghii ciudate, nu?

6. Pe degetul cuiva vazusem niste dungi rosii. Stiam ca dunga rosie se pune in buletin si nu e motiv de lauda. Iata ca m-am inselat.

7. Ultima chestie vazuta, si nu demult, a fost capul de mort pe unghie (pe degetul mare, bineinteles). Nu imi dau seama cui ii era adresa mesajul, insa ma intreb cum ar fi fost ca acea tipa sa arate degetul mare in sus, ca si cum ar da like. Era de bine sau de rau? Si intreb serios :))

Din acest articol nu trebuie sa intelegeti ca unghiile nu trebuie sa fie colorate. Dimpotriva, si mie-mi plac culorile, asta chiar daca-s baiat. Unii (si mai ales unele) zic de mine ca nu le am deloc cu potrivitul culorilor. Asadar, dragi fete, folositi oja, folositi gel colorat, folositi tot arsenalul din dotare. In cazul in care o dati in bara la combinatia aleasa, veti avea doar niste unghii ciudate si veti ajunge aici, pe acest blog. Insa celebritatea nu este neaparat ceva de rau 🙂 Salutari CIUDATE tuturor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !