Un service … virtual :)

Discutam acum cateva zile cu un amic despre masini. El si-a luat una acum ceva timp (peste 1 an) si vrea sa-i faca o verificare completa. Se gandea unde s-o faca, asa ca m-a intrebat pe mine. M-am mirat: cum domne ma intrebi pe mine care n-am masina? De unde draq sa stiu io unde ar trebui sa-i faci tu revizia? La care amicul meu imi zice calm: sigur ai aflat tu de vreun service online.

Ma mir: service online? Service-ul nu e ala de pe marginea drumului unde poposesti cand ai probleme? La care el: da, e si ala cand e urgent. Dar cand faci o revizie ceva te duci unde ai chef.

El considera (pe buna dreptate) ca un service care are site este mai de incredere. Ca daca n-ar fi bun ar incepe lumea sa-l injure pe net si ar da faliment curand. De acord.

Discutand despre asta mi-a venit in minte o idee: bai, dar de ce n-ar fi o retea de service-uri? Cam cum vezi la magazinele si dealerii gsm: „cauta cel mai apropiat magazin”.

Dupa discutia asta, vrand sa ma dau cunoscator in ce e pe net, am cautat si am gasit un astfel de service: www.ad-garage.ro . Nu stiu cat de buni sunt, habar n-am cat de seriosi sunt, dar stiu ca au o gramada de puncte de lucru. In toata tara.

Totusi, daca ar fi fost niste carpaci probabil s-ar fi auzit pe internet despre asta. Netul nu ascunde nimic si orice defect iese in evidenta.

Da, daca as avea masina si eu as apela la un service cu site. Mi se pare mult mai de incredere si e o dovada de modernitate. Pe bune: nu v-ati saturat de SERVICE-UL LU NEA GOGU? Parca e mai marfa un service gasibil (tot de la Taxi am cuvantul asta) pe net, respectiv gps.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor 🙂

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !