Un pic prea intim. Importanta nuntii.

Un pic prea intim. Importantii nuntii.

 

Articolul lui Eftimie despre nunti a fost de un real succes. Dupa ce l-am citit, am revazut si clipul lui Anne Marie din aprilie despre nunti. Vi-l arat si voua, daca nu il vazurati deja:

Tot despre nunti scrisese candva si Vulpescu. Si pe acesta l-am recitit zilele astea. Ce lipsea din tot acest peisaj? Pai va zic eu: un spectacol de teatru care sa contina o nunta. Si fix de asta am avut parte asta seara. Un pic prea intim se numeste spectacolul si se joaca la Teatrul Nottara. Si s-a potrivit perfect in peisaj.

Un pic prea Intim

Pe scurt de tot: un el, mare gigolo, reuseste sa lase insarcinate 3 femei in acelasi timp. Ma rog, la distante mici de timp. Pe langa asta, urma nunta celui mai bun prieten al sau din copilarie, un tip cu care se cunostea din clasa I. Nu va zic legaturile dintre cele 3 femei, nunta si acel prieten, pentru a nu face spoiler (uneori imi doresc sa pot scrie pe blog cu spoiler cu tot; probabil, candva, voi face o categorie numita SPOILERS, unde sa discut cu cei care au vazut deja un film ori un spectacol de teatru). Va spun, insa, altceva. Ceva ce m-a intrigat, fara sa ma mire: cat de mult schimba nunta pe cineva.

Ea, mireasa, devine obsedata de nunta. Pozele de la nunta trebuie sa fie perfecte. Daca sunt imperfecte, trebuie ajustate electronic. Daca se uita cineva, dupa 10 ani, la acele poze?

Discursul de la nunta trebuie sa fie perfect. Poate sa greseasca in multe privinte, dar peste acel discurs nu se poate trece… Noroc ca la noi nu prea se poarta discursurile la nunti. Cel putin la nuntile la care am fost io (alea putine).

Da, pe voi o sa va intereseze cum rezolva personajul spectacolului, Tom Green, problema cu cele 3 femei gravide. Veti afla si asta. Pe mine, insa, ma intriga faza cu nuntile. De ce un eveniment banal transforma atat de mult oamenii? Un subiect secundar m-a intrigat mai mult decat subiectul principal.

Un pic prea intim

Altfel, Andi Vasluianu (alias Tom Green) are un rol foarte bun. I se potriveste extrem de bine, parand natural in multe momente. Nu am scris, inca, despre Vestul Singuratic, dar tind sa cred ca in Un pic prea intim are o prestatie mult mai CONVINGATOARE.

Poza facuta dupa spectacolul Vestul Singuratic
Poza facuta dupa spectacolul Vestul Singuratic

Un pic prea Intim se joaca din 2011, eu abia asta seara apucai sa-l vad. Merita. Mergeti si voi sa-l vedeti pana nu e … Un pic cam tarziu 🙂 Salutari TEATRALE tuturor!

Comments

comments

2 thoughts on “Un pic prea intim. Importanta nuntii.

  1. Pingback: Un pic prea intim. Importanta nuntii.Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !