Un nou Escape Room. Puzzler.

Un nou Escape Room. Puzzler.

 

Cu cat mergi la mai multe camere tip Escape Room, cu atat mai bine. Prima experienta e cea mai tare (oricare ar fi ea), urmatoarele sunt deja obisnuinta. Avantajul meu este ca am castigat de fiecare data. Nu stiu daca datorita echipei sau datorita faptul ca-s inteligent. As zice ambele.

Despre prima experienta am scris aici. Acum, invariabil, voi face comparatii. Aseara am fost la Puzzler, situat undeva pe langa Primaria Sectorului 4 (De la Unirea 2 statii de tramvai). Sa va zic de ce ar trebui sa mergeti aici:

1. Este o locatie multifunctionala, are si ceva jocuri de societate (Catan, Dixit, alte alea). Puteti sta si sa beti o bere, fara sa va jucati. Inainte sau dupa, nu conteaza.

2. Camera este una singura, aerisita, pentru claustrofobi e ideal. Mai bine decat sa mergeti intr-un subsol unde unii ar putea sa aiba probleme. De altfel, incaperea are si geamuri. Eu le-am si deschis, crezand ca indiciile sunt ascunse undeva pe acolo (puteau fi, teoretic, lipite de peretele exterior).

3. E drept, nu sunteti legati, ca SENZATIE e, parca, mai misto sa te simti legat, sa cauti cheie intai pentru a te dezlega.

4. Aici e o chestie de pura logica: nu iti trebuie indemanare, nu iti trebuie forta. Si, paradoxal, nu necesita teamwork. As putea zice ca ai putea sa rezolvi singur toate chestia (e drept, pot intra minimum 2, dar ca idee, unul sta si unul rezolva tot). Singurul lucru pe care am voie sa vi-l zic: veti avea acolo o BUSOLA. Atentie cum o folositi.

Puzzler BUSOLA

5. Numarul maxim de persoane e 5, dar v-am zis, poate fi rezolvat in 2 lejer. Iar preturile sunt avantajoase pentru studenti (reducere 20%, s-ar putea sa fie reduceri mai mari luni si marti, sa vedem).

Sa va zic si de echipa mea: a fost formata din Andrei, Paul si Raluca (cu care fusesem si in experienta trecuta), singura INTRUSA fiind Iulia, aflata la debutul intr-un Escape Room. Echipa noastra a fost denumita Internet Explorers. Va arat si poza, timpul de pe ecran fiind cel ramas pana la deadline.

Poza Puzzler Internet Explorers

O experienta placuta si acesta, pe care o voi repeta cat de curand. Care sa fie, deci, urmatorul Escape Room? ­čÖé

Cei de la Puzzler urmeaza sa mai deschida inca un escape room (la subsol), dar momentan tematica nu este decisa. AICI aflati toate detaliile, urmand ca tot acolo sa va faceti si rezervarea aferenta. Salutari PLINE DE MISTER tuturor!

 

 

Comments

comments

7 thoughts on “Un nou Escape Room. Puzzler.

  1. Pingback: Un nou Escape Room. Puzzler.Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: Puzzler
  3. Pingback: Iulia Boiu | Escape room-urile, o nou─â alternativ─â pentru teambuilding
  4. Pingback: Room Escape - Puzzler - Explorer's Room - Andrei CiobanuAndrei Ciobanu

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !