Un nou Escape Room. Escape Experience. All About Time.

Un nou Escape Room. Escape Experience. All About Time.

 

V-am povestit despre experientele precedente la Escape Room. Am fost la Smart Escape si la Puzzler. Aseara am bifat al treilea Escape Room, Escape Experience. Camera lor, momentan singura, se cheama All About Time. Numele acestei camere este din start un indiciu.

Escape Experience

Sa va zic cateva cuvinte despre camera efectiva:

1. Ca locatie se afla pe Calea Victoriei, fix langa Nasul TV. De altfel ne-am uitat nitel pe geam: cand am intrat era Cristoiu, cand am iesit era Cartianu. Nu stiu dac-au filmat si spre noi, dar oricum geamul acela este transparent, deci sigur ne-am facut vazuti.
Trebuie urcat pana la etajul 6, cu liftul, apoi pe scari 1 etaj.

2. Cum am zis si despre Puzzler, e mai ok pentru claustrofobi decat daca ar fi fost la subsol. E drept, aici nu erau geamuri, dar tot e ok

3. Fata de celelalte camere, aceasta a fost cea mai TEHNICA dintre ele. Din acest motiv recomand sa fie cel putin o persoana tehnica in grup.

4. Este o camera cu pereti albi. Pe mine m-au dus cu gandul la spital. As fi preferat, parca, sange pe perete sau ceva infricosator decat albul ala impersonal.

5. La un moment dat se aude ceva-n difuzor. Se aude neclar, dar neclaritatea-i farmecul. Sa fiti atenti la ce se spune, atat va zic.

6. Imi place mult de tot finalul. Este un final DE GRUP. Iubesc acest final. Din pacate nu vi-l pot spune, dar il veti descoperi singuri.

7. Incep sa-mi placa enorm discutiile de final cu organizatorii. Aflam lucruri noi, spunem si noi experientele noastre. Si imi place ca, precum data trecuta, tipele de acolo ne-au spus si-n ce alte camere tip Escape Room au mai fost. Nu stiu daca noi, fiind bloggeri, avem parte de tratament special sau asa e tot timpul, dar spun ca-mi plac enorm discutiile.

Doua cuvinte si despre echipa mea. Fu formata din Emil Calinescu (adica eu; pardon, PUNCT eu), Andrei Ciobanu, Malaezu, Iulia Boiu, Raluca Uluiteanu si Adriana Sandru (ca debutanta). Echipa se cheama Internet Explorers. Am terminat in 45 de minute misiunea. Sa va zic, acum, cum mi-am ales echipa:

Escape Experience All About time

1. Mi-am dorit ca MAJORITATEA sa fie formata din cei care mai fusesem inainte. Fiind maxim 6, grupul de 5 trebuia sa fie din cei ce mai fusesem in aventurile precedente.

2. Fiind numar par, mi-am propus sa fim MUSAI numar egal de masculi si femele. Nu zic ca unii-s mai inteligenti decat ceilalti, zic doar ca gandesc diferit. Egalitate zic.

3. Vreau sa am in echipa, DE FIECARE DATA, un debutant. De data asta fu Adriana. Debutantul vede altfel lucrurile, are o energie pe care altii, probabil, n-o au. Trebuie musai un debutant. Unul, insa, nu mai multi. Nu m-as vedea intrand cu 5 debutanti intr-o camera.

Partea misto e ca procentajul personal la Escape Room e 100%. 3 incercari, 3 reusite. Voi merge si-n altele, va zic si acolo cum e 🙂 Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

6 thoughts on “Un nou Escape Room. Escape Experience. All About Time.

  1. Pingback: Un nou Escape Room. Escape Experience. All About Time.Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: In sfarsit am ajuns intr-un Escape Room (Escape Experience)! | Oglinda catre prezent
  3. Pingback: Escape Experience
  4. Pingback: În sfârșit am ajuns într-un Escape Room - Escape Experience

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !