Un laptop interesant – Lenovo B570e

Despre laptopuri am mai scris cu diverse ocazii. Cum imi aleg laptopul este o intrebare buna. Ca si criterii generale. Dupa ce am raspunsurile la ea pot trece sa ma uit pe ofertele diverselor magazine. Cand insa primesc o oferta „tentanta” trebuie sa decid cu da si nu. Sa iau sau sa nu iau acest laptop.

Supun atentiei urmatorul laptop: Laptop Lenovo B570.

La ce ma uit intai si intai? Pai la 3 chestii:

1. La acel magazin online care-l vinde. Sa fie cunoscut, sa fie serios, sa aiba preturi bune, sa aiba livrare buna. Da, contrar asteptarilor, exista mai mult de 1 magazin online. Cine crede ca toate produsele trebuiesc luate dintr-un singur loc isi trage singur teapa (Ca tot urmeaza 1 aprilie, ziua oficiala a tepelor).

2. Firma sa fie buna. Brandul laptopului adica. Lenovo este o firma buna, poate nu cei mai buni, dar nici fitosi nu sunt (nu dau nume).

3. Sa corespunda cerintelor mele.

4. Sa aiba un pret acceptabil.

Cat anume corespunde laptopul de mai sus criteriilor? Pai sa vedem:

1. Firma Itgalaxy este o firma serioasa si am vazut ca are promotii bune in ultima vreme. Are livrare buna, produse originale (da, pe internet se gasesc si magazine care iti dau copii, mai ales la telefoane; atentie la ele) si nu sunt aparuti ieri pe piata. Deci criteriul numarul 1 e indeplinit.

2. Criteriul numarul 2 este iarasi indeplinit. Lenovo este pe lista mea de laptopuri. Chiar caut laptop in perioada asta si stiu ca lenovo corespunde la criteriul de baza dupa mine: raport calitate/pret. Brandul laptopului conteaza la fiabilitate (cat anume te tine) si la display, pentru ca altfel componentele sunt facute de altii (procesorul nu e facut de lenovo).

4. Pretul este foarte bun. Este si la reducere si pentru cine-l doreste este un laptop foarte bun. Am dubii ca-l veti gasi mai ieftin in alt magazin.

Ati observat ca am sarit criteriul numarul 3, nu? Intentionat am facut-o. Pentru ca aici e o problema: as dori unul mai puternic. E drept, si mai scump, dar astea sunt criteriile mele proprii. Recomand celor mai putin pretentiosi si nitel business, eu parca am nevoie de ceva mai puternic. Si pentru ca-s si io fitos, parca as vrea un touch-screen cu windows 8. Pretul este minim dublu, dar asta e.

Va recomand insa sa aruncati o privire asupra acestui laptop. Sau in general sa nu neglijati sectiunea laptopuri de la ItGalaxy. Sigur veti gasi ceva pe placul vostru.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !