Un eveniment de weekend: Graffiti Wrooom #3

Un eveniment de weekend: Graffiti Wrooom #3

 

 

Nu stiu ce faceti voi weekendul asta, asa ca m-am gandit sa va dau o idee. Ma indoiesc ca vreti sa veniti la Cluj pe unde bantui eu, prin urmare subiectul discutiei este din Bucuresti. Mai exact, am fost invitat la Graffiti Wrooom, un micro-festival urban aflat deja la a treia editie, organizat de un dealer auto. Insa cum eu nu pot merge, poate o sa va surada voua.

Graffiti Wrooom

Ideea evenimentului este urmatoarea. Se intalnesc mai multe categorii de artisti cu proiecte caritabile si istorie Volkswagen cu tehnologie auto intr-o atmosfera de festival si se genereaza starea aia buna de weekend . Dintre activitatile ce urmeaza sa se desfasoare acolo mi s-a povestit despre graffiti, live-painting cu multa cofeina, desene pe masini, istorie Volkswagen ilustrata in mai multe moduri, accesorii cu broaste si bus-uri, felicitari personalizate de catre un caligraf, pictura corporala cu henna, joaca cu kendame si test drive pe doua si pe patru roti. Adica plimbari cu biciclete Pegas sau cu masini pe bune: Volkswagen e-Golf, Golf GTE, Golf R si Noul Volkswagen Tiguan.

Graffiti Wrooom eveniment

In fiecare an, evenimentul a avut cate o tematica care a fost abordata de catre artistii prezenti. Anul asta, evenimentul graviteaza in jurul celor 40 de ani Volkswagen GTI, motiv pentru care o sa gasiti acolo un spatiu unde vor fi expuse modele clasice, accesorii si panouri cu informatii din istoria Golf GTI. Tot in cadrul festivalului va fi amenajat si un Retro Camping Display – o expozitie de Van-uri T2, prin care organizatorii isi propun sa dezvaluie o mica parte din povestile despre prietenie, iubire si spirit de aventura care se contureaza in jurul acestor modele icon.

Si daca esti pasionat de masini sau doar fan bus-uri, o sa il intalnesti acolo si pe Portocala, un Volkswagen T2 reconditionat si transformat in studio de radio mobil, care va face atmosfera pe ritmurile Autobaza Radio si va gazdui concertul celor de la “We singing colors”. In rest, vor fi multe alte masini clasice frumos intretinute pe acolo.

Eveniment Graffiti Wrooom

A treia editie Graffiti Wrooom îi aduce la MIDOCAR Vitan pe Adopta, Iubeste Adora, Atelierele Pegas, Descult in iarba, Wood Be Nice, Bine Scris, Partialcolor, Minorswing Hammocks, Henna Journey, Mesteshukar Butiq, Color T-SHIRTS, Sapte Pisici, Aquarelief, Kendama Romania, Squadra, E-Mobility, Coffee-Bike, Celcete Vede, Mad Hatter, MURAL, Radu Fugarescu Photography și Chromatix. Poti afla mai multe despre invitati pe site-ul festuvalului:  http://www.midocar.ro/wrooom/.

Evenimentrul are loc sambata, 4 iunie, la MIDOCAR Vitan si poti ajunge la el intre orele 10:00 si 18:00.

Graffiti Wrooom este organizat de MIDOCAR si este sprijinit de Autobaza si Volkswagen Classic Club. Intrarea este libera. Articolul este scris dintr-o camera a Pensiunii La Villa, despre care mai multe puteti afla de aici.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !