Un escape cu tematica scary nu trebuie sa fie musai infricosator.

Un escape cu tematica scary nu trebuie sa fie musai infricosator.

 

 

Discutam mai demult cu un operator de escape-uri. El imi zicea ca nu suporta camerele scarboase. Nu avea nimic impotriva camerelor infricosatoare, sunt cat se poate de in regula, doar ca uraste sa vada camere scarboase, cu intestine, cu creier si alte chestii care-ti intorc stomacul pe dos.

Acum, problema MEA cu unele camere este ca mi-as dori sa nu fie atat de scary. Nu ca am probleme cu inima, eu ma sperii greu, doar ca atunci cand imi fac echipa s-ar putea sa fie persoane care sa nu reactioneze chiar ok. Am o experienta cu o camera unde o coechipiera a urlat de credeam ca chiar va face atac de cord.

Eh, acum trebuie sa va spun despre camera celor de la The Cage, ultima in care am fost eu, si anume camera Contesei Elizabeth Bathory. Povestea contesei, daca o auzi, este destul de infricosatoare: ea ar fi ucis peste 600 de tinere carora le bea sangele pentru a se mentine tanara. Eh, partea misto (sau nu) este ca nu te vei speria de nimic in acea camera. Asta daca nu cumva te sperie ideea de a nu avea habar sa rezolvi niste puzzle-uri.

Oglinda asta, teoretic, este inutila. Practic, insa, ies in ea niste poze de senzatie ­čśÇ

Acum, trebuie sa va mai zic 3 caracteristici ale camerei cu pricina. Trei lucruri pe care trebuie sa le stiti inainte sa intrati in ea:

– Numarul ideal de persoane este 4. Asa mi s-a zis inainte sa intru, am respectat intocmai indicatiile. Mai jos vedeti exact echipa noastra. Asa va recomand si voua sa fiti: daca sunteti mai multi s-ar putea sa va calcalti pe bombeuri si, mai ales, s-ar putea ca unul sau mai multi membri sa someze. Adica sa nu se bucure de camera.

Echipa Internet explorers

– Majoritatea chestiilor de prin camera sunt hand-made. Nu sunt chestii luate de-a gata, sunt chestii gandite de cei de la The Cage.

– Camera este, teoretic, de dificultate 9 din 10. Echipa mea a facut-o in 56 de minute, insa recordul este de 33 (s-au dus vremurile cand ma duceam sa bat recorduri; gata, am imbatranit). Dupa mine, insa, o echipa de copii (pustani) are sanse mai mari sa rezolve camera decat o echipa de adulti. Este ACEL tip de camera, daca ma intelegeti ­čÖé

Nu va mai zic nimic despre camera, va mai zic, insa, un alt lucru despre The Cage: mai au o camera, preluata de la Break-out: Hannibal. In ea am fost, fiind printre primele camere de evadare vizitate. De curiozitate, am intrat in ea sa vad cum arata si ce modificari i-au fost aduse. Fara sa fac spoiler, spun doar ca primul puzzle, cel la care TOATA LUMEA se incurca, a fost simplificat. Ti s-a dat introdus un indiciu suplimentar in camera. Nu zic mai multe, zic doar ca acum nu mai e nevoie sa ceri indiciu din prima (pe bune, echipa mea ceruse indiciu din prima, ca ne blocasem de cum intrasem in camera; si cica nu eram singurii).

In final, va zic concluzia: Un escape cu tematica scary nu trebuie sa fie musai infricosator. Iar cei de la The Cage confirma acest lucru. Ei pot fi gasiti pe site, pe facebook, la numarul de telefon 0756 121 293, la adresa de email thecage@gmail.com ori direct la adresa Dr Staicovici nr 7 (undeva in zona Eroilor, langa Opera Center 2). Despre aventura echipei mele acolo a mai scris si Daniela. Salutari EVADATOARE tuturor!

Comments

comments

3 thoughts on “Un escape cu tematica scary nu trebuie sa fie musai infricosator.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !