Un articol MINUNAT.EU

Un articol MINUNAT.EU

 

 

Stiti blogul meu MINUNAT.EU ? Un blog mic si dragut, facut fix de ziua mea. Este sagetator, deci la fel de agitat ca si mine. Poate l-am neglijat, poate trebuia sa am mai multa grija de el. Oricum, acum va fi el in prim-plan. Vedem pentru cat timp. Ca sa va explic cum sta treaba, va dau 3 anunturi (is legate intre ele):

1. Blogul are o noua infatisare. Nu stiu daca ati vazut-o, daca da, sper ca va place 🙂 Si acest blog isi va schimba hainele cat de curand 🙂

2. Blogul are, mai nou, pagina de facebook. Merita un laic. Zic.

3. De astazi, pe minunat.eu, este in desfasurare un MINUNAT maraton de articole. Detalii despre maraton gasiti AICI. Aparu deja primul articol, pe care va invit sa-l cititi. Cat dureaza maratonul? Atat timp cat primesc articole. Speram cat mai mult timp.

Acum sper doar sa am timp sa ma ocup mai mult de el si de pagina lui. Sper, totusi, sa ma ajutati si voi. Sa-mi spuneti ce ati dori sa vedeti pe el, sa-mi spuneti ce ati dori sa postez pe pagina lui, sa intrati pe el, sa dati laic paginii. Toate chestiile astea ajuta 🙂 Cum ar ajuta si un laic, un share ori un rituit pentru un articol MINUNAT.EU ! #numazic 🙂 Salutari MINUNATE tuturor!

One thought on “Un articol MINUNAT.EU

  1. Admir foarte mult energia si determinarea cu care activati. Ma incarc de multe ori cu energie citindu-va pentru ca eu uneori obosesc. Apoi imi revin:) !

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !