Ultimul concurs teatral pe EmilCalinescu.eu: Insula Sclavilor la Teatrul Logos

Ultimul concurs teatral pe EmilCalinescu.eu: Insula Sclavilor la Teatrul Logos

 

UPDATE: Castigatorii sunt Alexandra Jantea si Bogdan Dumitrescu

 

Imi propusesem sa nu mai scriu despre teatru aici, insa propunerea venita de la Teatrul Logos mi s-a parut de nerefuzat.

Un ultim concurs, cu 2 invitatii duble la teatru, facut aici, pe EmilCalinescu.eu. Apoi, din 27 martie, voi scrie despre teatru numai si numai pe LaTeatru.EU (deja am 22 de articole).

Fara sa mai lungim vorba, va zic asa:

Insula Sclavilor Teatrul Logos

„Insula Sclavilor” este o comedie putin cunoscut, însa minunata, cu un substrat nobil si înaltator, portretizînd în scene spectaculoase, oglinda propriilor erori, dar si miracolul metamorfozelor sufletesti.
Trivelinii, locuitorii insulei, rastoarna universul echipajului prizonier cu susul în jos. Prin inversarea rangurilor, fiecare stapîn are „sansa” de a trai precum sclavul sau si viceversa.
Procesul transformarii exterioare nu poate fi decît unul dureros, la fel ca si cel interior, însa tocmai aceasta suferinta, prin care Mariveaux creeaza cu maiestrie situatii comice, se dovedeste a fi, la sfîrsit, eliberatoare.
„Insula sclavilor” reprezita o calatorie a recîstigarii libertatii individuale, independenta de statutul social.
Jocul actoricesc contine elemente de Commedia dell arte.

Distributia:

IPICRATHE Dan Balasoiu
ARLEQUIN – Marian Simion
EUPHROSINE – Iulia Georgeta Popescu / Irina Enache
CLEANTHIS – Bianca Ioana Dumitriu
TRIVELIN – Bogdan Dita/ Cristiana Savu/ Alina Dumitrelea

Durata spectacolului: 90 de minute
Data: duminica, 13 martie, ora 19

Acesta fiind spectacolul, trebuie sa va zic cum faceti sa intrati in posesia premiului. Aveti 2 posibilitati:

  1. Aici, pe blog, lasati un comentariu pentru blogul LaTeatru.eu, ce se va lansa fix de ziua mondiala a teatrului, adica pe 27 martie. Daca faceti asta, riscati sa castigati o invitatie dubla, valabila duminica, 13 martie, la spectacolul de mai sus.
  2. Pe facebook trebuie sa faceti urmatoarele: like paginii Teatrului Logos, Like paginii EmilCalinescu.eu, Like paginii LaTeatru.EU, share postarii de concurs (cu #concurs) si, un comentariu de confirmare a participarii (comentariu ce trebuie dat la postarea de concurs). Premiul este acelasi: o invitatie dubla la spectacolul de mai sus.

Teatrul Logos se gaseste pe strada Biserica Amzei nr 7-9, Sala I.C. Bratianu (de la Romana se merge foarte putin pe jos). Au spectacole interesante, jucate cu mult suflet si mult talent.

Teatrul Logos

In final, recapitulam. Ultimul concurs teatral pe EmilCalinescu.eu: Insula Sclavilor la Teatrul Logos. Concursul are loc pe facebook si pe blog si dureaza pana sambata, 12 martie, ora 16. Tot atunci anunt si castigatorii, care-si vor gasi numele la intrare. Mult succes si salutari TEATRALE tuturor!

Comments

comments

2 thoughts on “Ultimul concurs teatral pe EmilCalinescu.eu: Insula Sclavilor la Teatrul Logos

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !