Ultima vineri de recomandari blogosferice din 2012

Ultima vineri de recomandari blogosferice din 2012 ne ofera urmatoarele articole:

1. Incep cu Chinezu si cu lectia sa despre ce nu e bine sa facem pe blog. Un punct de vedere interesant, chiar daca nu sunt 100% de acord cu el.

2. Un frumos guest post gazduieste Simona. Nu sunt eu fan al culorii gri, dar guest-ul cu acelasi nume este frumos scris. Merita citit.

3. Danei nu-i place targul de la Universitate. Sau balciul. Si totusi are succes. Nu de cumparatori duce lipsa.

4. Fosta mea colega Alina Furcoi ne da 5 sfaturi despre ce sa nu faci de Craciun. Cica initial articolul trebuia sa apara la mine, dar n-a stiut ca poate sa-l dea pentru miercuri. Ulterior a scris altul. Ambele imi plac ­čÖé

5. Aici recomand nu unul, ci 2 articole. Ambele cu urari: niste urari simpatice de la Spanac si un plugusor la fel de amuzant de la Bogdan Vosloban. O recomandare pentru Spanac: scoate mos craciunii aia care se plimba pe ecran. Nu sunt nici estetici si fac si blogul sa se miste greu. Ah, si sunt si atat de ametitori.

O ultima precizare: nu am sinteza guest-posturilor saptamana asta, asa ca trebuie doar sa semnalez guest-ul (UNICUL) scris in deplasare de mine la Axlandra.

In final va invit din nou sa votati in sondajul legat de marele maraton blogosferic.

Salutari blogosferice tuturor ­čÖé

Comments

comments

4 thoughts on “Ultima vineri de recomandari blogosferice din 2012

  1. Eu recomand ce mi se pare mie interesant si in special din blogroll-ul meu. NU recomand ceea ce-mi livreaza altii sa recomand, ci ceea ce imi place mie .

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !