Two night stand – Aventura de doua nopti

Two nights stand – Aventura de doua nopti

 

 

Introducere Two nights stand – Aventura de doua nopti

Un distribuitor nou pe piata, Parlux, urma sa aduca doua filme in luna octombrie. Pe primul, German Doctor, nu l-am vazut, despre el au scris, insa, colegii de la Movienews. Fiind la inceput, nu au avut, probabil, timp sa organizeze o vizionare de presa. Pentru al doilea, o comedie, s-a organizat o astfel de vizionare, la care am avut placerea sa particip si eu.

Ce stiam dinainte despre film? Ca este tipul de film in care 2 persoane sunt blocate undeva inauntru mai mult timp. Mi-era clar ca se va pune accent pe dialoguri, iar neprevazutul va fi aproape absent. Anticipam, deci, o comedie usoara, acceptabila, cu replici interesante, insa extrem de previzibila. Asteptari nu prea mari, dar nici senzatia ca voi viziona un dezastru nu aveam.

Rezumat Two night stand – Aventura de doua nopti

Megan si Alec sunt singuri, amandoi proaspat parasiti de parteneri. Decid sa-si petreaca o noapte impreuna: fara obligatii, fara implicatii ulterioare. Planurile lor sunt peste cap de vremea de afara: viscolul puternic a paralizat intregul oras, asa ca ei sunt nevoiti sa mai ramana impreuna. Si, deci, sa se cunoasca.

Puncte de interes Two night stand – Aventura de doua nopti

 • Regizorul Max Nicols este la debut.
 • Milles Teller, la 27 de ani, are cateva roluri interesante la activ, cele mai celebru fiind cel al lui Peter din Divergent.
 • Analegih Tipton, Megan in film, nu este nici ea debutanta. A debutat in Green Hornet, insa cel mai cunoscut film in care a jucat a fost Lucy.
 • Ideea in sine, cum se termina o aventura de o noapte care continua fortat, este una interesanta. Chiar daca nu este una noua, este inca loc de ceva nou.
 • Cum am spus in introducere, fiti atenti la dialoguri. Eu as revedea filmul fix pentru dialoguri, eventual sa notez cateva replici interesante.

Puncte tari Two night stand – Aventura de doua nopti

 • Dialogurile sunt punctul forte al acestui film. Nimic spectaculos, ceva de asteptat.
 • Durata scurta a filmului il face usor digerabil.
 • Un umor acceptabil si decent: nu te vei tavali pe jos de ras, dar iti va smulge cu siguranta cateva zambete.

Puncte slabe Two night stand – Aventura de doua nopti

 • Morala filmului este aproape 0. Radem, ne simtim bine, dar nu ramanem cu nimic de pe urma lui.
 • Desi are doar 88 de minute, pare a avea multe momente moarte. Uneori ai impresia ca povestea aceasta putea fi spusa lejer intr-un scurtmetraj. O durata de 40-50 de minute ar fi fost, probabil, mai potrivita.
 • Actorii nu joaca deloc stralucit. Nu-mi dau seama daca au fost gresit alesi sau sunt ei cei vinovati, dar ceva nu merge. Milles Teller pare din alt film.
 • Un film extrem de previzibil. Ma asteptam sa fie asa, nu m-a mirat deloc acest aspect, dar trebuie inca o data subliniat.

Opinii Two night stand – Aventura de doua nopti

In blogosfera romaneasca gasim un singur articol despre acest film, pe acelasi MovieNews.ro. In acest articol Lucian da de pamant cu filmul, considerandu-l „groaznic de prost” si „un esec regizoral al debutantului Max Nicols”.

Personal, nu sunt de acord cu opinia lui Lucian. Filmul nu este nici pe de departe stralucit, insa este fix ceea ce isi propune sa fie: o comedie usoara, digerabila, pentru un public deloc pretentios. Este previzibil, static si pe final siropos. Nu are glume sa te prapadesti de ras, insa nu pot spune ca este lipsit complet de umor. Personal, l-as recomanda pentru o seara cu persoana iubita, fiind o alegere buna pentru relaxare. Nu iti solicita intelectul prea mult si este si extrem de scurt.

Despre regizorul debutant Max Nicols nu ma pronunt inca. I-as acorda timp, desi se vad multe gauri in ceea ce priveste regia.

Two night stand – Aventura de doua nopti a intrat in cinematografe din 31 octombrie, fiind adus in Romania de ultimul distribuitor aparut pe piata, Parlux Entertainment. Salutari CINEFILE tuturor!

 

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !