Twittarisme

Twitter-ul a devenit noua fita in blogosfera. Live bloggingul e invechit, acum twittarisme -le is la moda. Despre twittarisme voi scrie si eu, ca de obicei, pe scurt:

1. Am ajuns 143 de urmaritori. E mult, e putin? Habar n-am.

2. Am aceeasi mentalitate de copil mic si tamp: ma bucura fiecare like, fiecare comentariu pe blog, iar pe twitter fiecare retweet. Da domne, am reusit sa zic ceva cat de cat inteligent.

3. Twitterul iti aduce o gramada de vizitatori pe blog. Ai niste hashtaguri care te ajuta mult. Pe bune ca d-aia l-am bagat, altfel ramanea acolo, in categoria RETEA SOCIALA UNDE NU-S PREZENT. Si culmea, m-a prins…

4. Si totusi, sunt enervante maxim titlurile de pe blog cu #. Mai ales cele care au hashtaguri celebre. Ce-or vrea sa demonstreze acesti oameni? Ca-s fani infocati twitter?

5. Legat de urmaritorii mei, dintr-un prea mare respect fata de ei, le-am dat si eu follow. Nu am pe nimeni care sa ma urmareasca si pe care eu sa nu-l urmaresc. Am mai zis deja asta, repet: iubesc femeia care ma iubeste, urmaresc userul care ma urmareste. Daca mi-a dat follow, inseamna ca e indeajuns de inteligent incat sa zica chestii inteligente. Asa ca merita sa-l urmaresc. Fie si pentru a-l cunoaste.

6. Poate ar merge o leapsa despre twitter. Nu ma duce capul sa o creez io, dar poate vad altii mai dastepti ca mine articolul asta si o fac ei. Io promit doar c-o voi prelua.

7. Am depasit 3 mii de twitturi. O fi mult?

8. MI-am schimbat de curand id-ul de twitter. E acelasi cont, doar ca am schimbat complet adresa. Iar la Netcamp am vazut ca figuram cu cel vechi. Acum am EmilcalinescU . Sper sa nu fie probleme din acest punct de vedere.

9. Oare daca eu nu vreau sa fiu urmarit de cineva, pot sa setez cumva? Adica la facebook e faza aia cu SUNT PRIETEN DOAR CU CINE VREAU EU. La twitter lucrurile-s mai publice ca pe facebook, nu? Vorbesc serios, la partea tehnica sunt praf.

10. Inca nu m-am obisnuit complet cu tastatura virtuala a smart-phoneului meu. Si scriu de multe ori ca un analfabet. Nu ca n-as scrie asa si pe blog, dar de pe telefon e cu atat mai rau.

11. O alta „obsesie” d-a mea: daca exista twitter, de ce dracu’ unii scriu articole pe blog atat de scurte? Articole-twitter. Iar unii din aia sunt mari bloggeri. Scrieti fratilor pe twitter articolele minuscule si lasati blogul pentru chestiile ceva mai ample. Sau nu va duce capul sa legati 300 de cuvinte in acelasi articol si sa aveti si coerenta?

12. Inchei cu 12, ca sa n-am ghinion. Daca v-a placut articolul, este indicat sa-l dati pe twitter. Nu d-alta, dar trebuie sa afle tot twitter-ul de twittarisme -le astea.

Salutari TWITARISTICE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !