Tuning auto

Evenimentele de tuning auto aduna in fiecare an mii de persoane. Fiecare eveniment de tuning auto este si pare o sarbatoare. De altfel, in Bucuresti, in aceste zile se desfasoara Salonul Auto Roman & Accesorii. Anul trecut, acest Salon a strans mai putini vizitatori si a fost mai slab organizat ca evenimentul echivalent de tuning auto. Asta si din punctul de vedere al fetelor care stau pe langa masini, importante si ele pentru anumiti vizitatori. Sau ma rog, atractia numarul unu pentru unii din ei.

Din acest motiv, site-urile de tuning auto sunt si ele de succes. De foarte mare succes chiar. Dupa cum spuneam, lucrul acesta nu ma mira, este absolut firesc. Pe langa asta, publicul pentru tuning auto este unul majoritar tanar, deci cu acces la internet. Iata: o nisa care se va dezvolta frumos in urmatorii ani. Prevad o dezvoltare sustinuta.

Pana atunci, semnalez aparitia site-ului http://www.tuningautoaccesorii.ro/ .Asa cum ii zice si numele, nu este un site exclusiv de tuning. Ar fi anormal sa fie asa. In fond, si unei masini tunate i se strica diverse prin ea. Ca sa nu mai zic ca si unei masini tunate ii trebuie cauciucuri de iarna. De legea aia chiar nu scapa nimeni.

Ce observ interesant este ca acest site este infratit cu http://www.motorvip.ro/ , care observ ca inainte se numea tuningsport.ro. Acum aceasta pagina redirectioneaza catre motorvip. De ce nu este un singur site, cu de toate, tine de politica de marketing. Chiar daca eu sunt adeptul „unuia cu de toate”, tehnica nisarii si a pozitionarii nu este deloc una proasta. Dimpotriva: rezultatele sunt foarte bune.

Revenind la site-ul nostru de tuning auto, e lesne de intuit care e cea mai consistenta categorie de pe site: tuning .Nu prea ma pricep la masini, la tuning nici atat, insa pot sa-mi dau cu parerea cu privire la design. Asadar, ma uit pe asa numitele ceas bord tuning si declar ca majoritatea imi plac. Da, chiar daca nu ma pricep, pot sa spun daca-mi place, vizual, o masina tunata , ori daca nu.

Altfel, site-ul arata bine, este bine organizat, se incarca super-repede (din cauza blogului meu, am ajuns sa apreciez la site-uri acest aspect) si este foarte util. Preturile nu le cunosc, asa ca habar n-am daca sunt mari sau sunt mici. La electronice, la electrocasnice, la it, da. Acolo mai imi dau cu parerea. Aici nu.

Gata acum. Salutari TUNATE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !