Tu esti propriul personaj. IndyDraw.

Tu esti propriul personaj. IndyDraw

 

 

Ti-ai dorit vreodata sa te afli, macar pentru cateva minute, in pielea personajului tau favorit. Eu sunt mare, chiar daca nu-s verde (insa pot fi, daca vreau), deci as putea fi Hulk. Nu ca m-ar fi pasionat in mod deosebit personajele Marvel.

Emil Calinescu IndyDraw

Unele fete vor sa fie CatWoman. Ma rog, barbatii lor viseaza sa aiba langa ei pe CatWoman…

SuperMan iti place? Sau poate-ti place Hobbitul? Sau, de ce nu, Thor.

Fetele isi doresc sa fie Cenusareasa, Alba ca Zapada, Scufita Rosie sau, de ce nu, Katniss din Jocurile Foamei.

Pentru ca imaginatia sa mearga mai departe, va intreb ceva: cum vi s-ar parea sa aveti chipul vostru actual, insa corpul personajului preferat? L-ati vedea pe Hulk musculosul avand fata mea? 🙂 Iar daca imi spuneti ca-s nebun va voi contrazice.

Imi sta bine si asa, nu? :)
Imi sta bine si asa, nu? 🙂

Exista un site, indydraw.com, unde niste desenatori extrem de talentati va vor indeplini aceste dorinte. Daca imi va sta bine in corpul lui Hulk ma gandesc sa imi fac un blog numit minunatulHulk.eu :)) Glumesc, dar cei de la site-ul amintit nu glumesc.

Cativa dintre bloggerii prezenti la lansare
Cativa dintre bloggerii prezenti la lansare

“IndyDraw e un proiect al pasiunii pentru grafica. Suntem cativa oameni care incercam sa construim un loc pe Internet unde oricine sa poata comanda portrete personalizate sau compozitii grafice deosebite, premium, in diverse stiluri (cu accent pe comic-book dar si pe cartoon, pictural, caricatura, movie poster etc.). Cu ajutorul IndyDraw oricine poate construi cadouri frumoase sau amintiri placute pentru cei dragi”, afirma Cristian Baita, fondator IndyDraw.

Am fost la petrecerea de lansare IndyDraw si am cunoscut personal atat pe fondator, un programator cu foarte multe idei, cat si pe cativa dintre desenatori.

Alaturi de una dintre desenatoare: frumoasa Alina :)
Alaturi de una dintre desenatoare: frumoasa Alina 🙂

Daca ma veti vedea in viitorul apropiat cu un tricou special, cu capul meu atasat vreunui personaj celebru, sa stiti ca ei sunt vinovatii. Pe parcursul articolului aveti poze de la lansarea IndyDraw, loc unde m-am delectat cu un cocktail Aladin (era, de fapt, Cuba Libre, dar avea un nume schimbat).

IndyDraw Lansare Final

Asadar, tu esti propriul personaj si nu, nu este un articol motivational. Un SuperMan cu chipul tau este un alt SuperMan, unul mult diferit de original. Mai bun sau mai rau, asta depinde de tine 🙂 Salutari BLOGOSFERICE tuturor si multumiri gazdelor, Sofia & Laura (Creative Energy Corner) si IndyDraw.

Logo IndyDraw

5 thoughts on “Tu esti propriul personaj. IndyDraw.

  1. Pingback: Tu esti propriul personaj. IndyDraw.Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: Fii oricine iti doresti. IndyDraw se ocupa de asta. - Dor de Duca

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !