TruEscape – Adevarata evadare!

TruEscape – Adevarata evadare!

 

Ai adormit vreodata la birou? Ai avut, vreodata, impresia ca ai muncit prea mult, dar nu mai stii exact ce ai facut? Te-ai simtit vreodata beat, desi nu bausei nimic, totul din cauza muncii in exces? Termenul workaholic m-a fascinat intotdeauna… Ai avut, vreodata, senzatia ca esti ARESTAT la birou?

Aflati, dragii mei, ca s-a inventat un loc unde puteti testa toate aceste senzatii. Si nu dureaza o noapte intreaga, nu trebuie sa munciti zile intregi, ci dureaza o ora. Da, ati citit bine: O ORA!

Truescape

Este una dintre cele mai noi camere de evadare din oras. Se cheama TruEscape, este pe bulevardul Pache Protopopescu, la numarul 31, si isi asteapta cu nerabdare vizitatorii. Sa va spun, acum, cu ce este speciala aceasta adevarata evadare:

1. Este una dintre cele mai tehnologizate camere. Dintre cele in care am fost eu, este cu adevarat cea mai tehnologizata. Lacate putine, mecanisme multe.

2. Spre deosebire de alte camere, aceasta are un numar RECOMANDAT de membri: 4. Daca-s mai putini se cam strica jocul, iar daca-s mai multi se cam calca pe picioare.

3. Revin la ideea initiala: este imoral sa incurajezi oamenii sa iasa dintr-o inchisoare,┬áinsa este cat se poate de firesc sa-i incurajezi sa evadeze … de la birou. Chiar daca biroul este, oficial, al unor oameni de stiinta, putem oricand se ne gandim ca este biroul unui corporatist uitat de lume la locul de munca.

Escape the office

Ca sfaturi, pentru ca sunt la inceput, as spune sa gaseasca o poveste mai atractiva (povestile atrag, de multe ori, mai mult decat camerele in sine) si sa fie foarte atenti sa nu se strice mecanisme dinauntru. Fiind chestii bazate pe tehnologie, surprizele neplacute pot aparea oricand.

Trebuie sa va arat, acum, si echipa mea care a evadat din birou. Tot Internet Explorers am zis sa ne numim. Niste exploratori mai workaholici de felul lor ­čÖé Nu mai stiu timpul, stiu, insa, ca nu era deloc printre cele mai bune (desi camera este deschisa de putin timp). Asta e, daca vor mai deschide o camera (Ceea ce am inteles ca se va si intampla) promitem sa scoatem un timp mai bun.

Internet Explorers TruEscape

TruEscape – Adevarata evadare va asteapta si pe voi. Pot fi gasiti pe site-ul lor oficial, pe pagina de facebook si direct la adresa mentionata si la inceputul articolului, Pache 31. Despre evadarea noastra a mai scris, momentan, doar Serban Paun. Salutari LIBERE tuturor!

Comments

comments

10 thoughts on “TruEscape – Adevarata evadare!

  1. Pingback: TruEscape ÔÇô Adevarata evadare!Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: Room Escape - True Escape - The office - Andrei Ciobanu
  3. Pingback: Iulia Boiu | TRUESCAPE - evadarea din birou - Iulia Boiu
  4. Este, totu╚Öi, un birou al unor oameni de ╚Ötiin╚Ť─â. Asta mi se pare c─â se ├«mbin─â foarte bine cu modul inteligent ├«n care a fost creat─â camera.

  5. Pingback: TruEscape: cel mai automatizat escape-room din Bucure╚Öti ÔÇó IRINA
  6. Pingback: Room escape - TruEscape - The lab - Andrei Ciobanu

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !