Trif Vlad despre Terapie pentru Crima

Terapie pentru Crima

 

Terapie pentru crima

 

Tanara Matilde vrea sa ajunga criminal profesionist, “asa frumos ca in filme”. Datoriile pe care le avea o depaseau, iar  rutina muncii la birou o sugruma pana peste poate. Se pregateste să devina Hitman, dar nu-i iese din prima. Deloc surprinzator, eforturile sale sfarsesc in situatii penibile. Noua ei meserie prezinta bineinteles riscuri, cu ele incepe sa se loveasca zi de zi intr-un peisaj pe malurile dambovitei.

Terapie pentru crima este un thriller de actiune cu tente parodice in care un criminal profesionist debutant are de depasit nu doar probleme incepator, dar problema personala de a fi o femeie care executa un job de barbat.

Am avut ocazia sa o vad pe Claudia Pavel (Cream) in ipostaza inedita de actrita. O vedem cum se joaca cu cutitul, tragand cu arbaleta si cu pistolul, boxand, dar si cu sensibilitatea atinsa la maxim cantand… in cada. Din cate am inteles din presa, ea a fost recomandata pentru acest rol de catre directorul de casting Florin Kevorkian. Claudia a studiat actorie în Los Angeles, la Scoala Dianei Castle, „The Imagined Life”, după ce in România a urmat cursurile Facultatii de Arte, clasa Virgil Ogasanu (2003-2007), Universitatea Hyperion.

Filmarile au avut loc numai in Bucureşti. Nu s-a lucrat in studio, preferandu-se regimul independent, imaginile naturale si cadre din locuri cunoscute ale capitalei. Lucrarile au inceput in iulie 2011 şi au durat cam 40 de zile.

Rolurile principale sunt interpretate de: Claudia Pavel, Catalin Ciurdar si Vlad Corbeanu, regia si scenariul fiind semnate de Kiki Vasilescu.

Scenariul din Terapie pentru crima a fost pus și pe hartie si a aparut ca roman odata cu pelicula. Lansarea a avut loc la Cinema Studio care a fost urmata de vizionarea productiei. Dupa mine cel mai bun lucru odata cu aparitia cartii este ca ne bucuram de acele desene care sunt prezente si in film. Mi-a fost dat sa vad ochilor primul thriller romanesc.Din pacate nu este un film de colectie si imi pastreaza parerea ca dupa ’90 incoace s-au facut putine filme cu adevarat exceptionale. Realizarea filmului a costat aproximativ 200.000 de dolari. Un lucru bun este ca s-a creat un cap de pod si poate va mai produce cineva thrillere romanesti. Care sunteti curiosi sa vedeti filmul, va doresc vizionare placuta !

Comments

comments

2 thoughts on “Trif Vlad despre Terapie pentru Crima

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !