Trif Vlad despre Love by Design – Dragoste & Design

Love by Design – Dragoste & Design

 

 

Introducere Love by Design – Dragoste & Design

La inceput credeam ca merg la un film plictisitor pentru mine. Vazusem atat glamour in descrierea filmului incat credeam ca va fi ceva ultra comercial dedicat doamnelor. Usor, usor am vazut ca nu era asa. Imi lasa impresia captivanta care o lasa un serial cand nu vrei sa te ridici de pe scaun. Avem in fata o ecranizare dedicata celor din culisele lumei modei.

Rezumat Love by Design – Dragoste & Design

Filmul arata povestea de succes a lui Danielle Luca, o romanca stabilita la New York, unde devine redactor de modă pentru o revistă din Manhattan. Cand sefa ei, Vivien Thompson isi insuseste creatia lui Danielle, aceasta isi pierde job-ul si partenerul de viata. Cu reputatia la pamant, se intoarce acasă, in Romania, unde reia contactul cu familia, dar si cu pasiunea sa din adolescentă, fashion designul.

Puncte de interes Love by Design – Dragoste & Design

Este primul proiect de la Goldline Production International si a fost lansat prima data peste ocean la Newport Beach Film Festival 2014, unde Giulia Nahmany a primit premiul pentru debut cinematografic.

Dragoste & Design este o co-productie romano-americana, in regia lui Michael Damian (Danny Romalotti din serialul „Tanar si nelinistit”). Alaturi de romanca Giulia Nahmany, au jucat actori celebri, precum Jane Seymour („Dr. Quinn”) si David Oakes (Juan Borgia din serialul „Familia Borgia”).

Puncte tari Love by Design – Dragoste & Design

  • Actiunea filmului te tine atent si captivat.
  • Imaginile sunt foarte bine realizate in lumina buna. Avem un decor de care chiar imi era dor, satul romanesc muresean cu interioarele taranesti care mereu le admiram in reportaje foto. Oamenii simpli de la sat sunt prezenti foarte nostim pe tot parcursul filmului.

Puncte slabe Love by Design – Dragoste & Design

Totusi cadrul temporal este puntul slab aici. Se trece prea repede de la idee la alta. Totul pare atat de simplu si se petrece asa rapid.

Opinii Love by Design – Dragoste & Design

Unele filme au darul sa-ti ofere o stare excelenta in timpul si dupa ce le-ai vazut. ”Love By Design” este un astfel de film. O poveste de viata despre momentele cand esti obligat sa o iei de la zero, sa te ridici dupa ce ai fost trantit la pamant, sa-ti stergi lacrimile si sa mergi mai departe. Danielle este tot ce vrem de la o leading lady in comediile romantice. Are atitudine, are umor, are ambitie, este sensibila si ne incanta in fiecare scena. Daca exista un trial by fire, Giulia l-a trecut cu brio jucand alaturi de Jane Seymour, David Oakes si David Lipper. Ioana Raluca Popescu

Cativa dintre bloggerii prezenti la vizionare

Opinie personala Love by Design – Dragoste & Design

Am urmarit un film lejer, cam pentru mijlocul saptamanii, Cum sustineam si mai sus mi-a lasat impresia unui actiuni de serial. Doamnele si domnisoare pot aprecia acest film ca o productie indrazneata.

Love by Design – Dragoste & Design are premiera in tara noastra pe 31.10.2013 si este distribuit de Forum Film. Aveti o alternativa cu o poveste romaneasca de succes intre atatea petreceri de halloween. Vizionare placuta.

Articolul despre Love by Design – Dragoste & Design este, probabil, ultimul articol pe care Trif il scrie la mine pe blog. Cat de curand isi va lansa un blog de filme. Nu am voie sa dezvalui mai multe, insa va recomand sa fiti pe faza. Salutari CINEFILE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !